Registreren

Teamleider Verkoop Binnendienst

Zoek jij een baan waarin jij je commerciële organisatietalent kwijt kunt en waarin je het verschil weet te maken? Steek jij graag de handen uit de mouwen om de dagelijkse werkzaamheden van de binnendienst aan te sturen? Ben jij een teamplayer, resultaatgericht, pro-actief met een commerciële inslag? Dan is de functie van van Teamleider Verkoop Binnendienst bij Galvano geknipt voor jou! 

Beeld bij de baan van Teamleider Verkoop Binnendienst
Met onze groothandel in Eindhoven zijn wij een landelijk opererende leverancier van badkamers. Ons omvangrijke assortiment sanitair, tegels, verwarming, installatiematerialen en lichte bouwmaterialen komt van topfabrikanten van over de hele wereld. De functie van teamleider verkoop binnendienst binnen Galvano is de ultieme combinatie van commercie en leidinggeven. Binnen jouw baan betekent dit dat je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse aansturing van een team van 10 medewerkers, verdeeld over de afdelingen verkoop binnendienst en verkoopsecretariaat. Elke dag haal je het beste uit jezelf én uit jouw collega’s. Zo verlopen de dagelijkse werkzaamheden soepel en behaal je de gestelde doelen, het resultaat en ontwikkel je jouw collega’s verder. Kort samengevat zien jouw kerntaken er als volgt uit:

 • Zorgdragen voor de activiteiten op het gebied van sales en verkoopsecretariaat binnen Galvano.
 • Jouw rol pakken richting het personeel en het creëren van een optimale teamsamenstelling.
 • Zorgen voor een positief ondernemingsimago doordat je jouw afdelingen goed runt.

Jouw werkplek
Villeroy & Boch, Mosa, Grohe, Bruynzeel… onze prachtige showroom en het enorme distributiecentrum in Eindhoven barsten uit hun voegen met het allernieuwste sanitair en andere toebehoren van de allerbeste merken. Sinds de oprichting (in 1917 alweer) zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende badkamergroothandel. Dit lukt ons onder andere omdat we op een duurzame manier bijdragen aan een hoger levenscomfort en een betere persoonlijke hygiëne van mensen in de Benelux.

De 150 vrouwen en mannen die bij Galvano vanuit Eindhoven hun krachten bundelen, vormen met elkaar een hecht team. Zij worden gedreven door passie. De passie om maximale service te leveren. De passie om de brede kennis en uitgebreide ervaring te delen met onze partners. De passie om maatwerk te leveren per klant. Dit verbindt ons als collega’s.

Dit breng je mee
Dat je over een flinke dosis initiatief, ambitie en passie beschikt, is bij Galvano vanzelfsprekend! Een enthousiaste persoonlijkheid en sterke commerciële en leidinggevende kwaliteiten horen er voor deze baan ook bij. Net als een zelfstandige houding en verantwoordelijkheidsgevoel. Ook zien we bij jou terug:

 • Graag een afgeronde opleiding op MBO niveau.
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring in een gelijksoortige functie.
 • Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
 • Vaardigheid met ERP-systemen en Microsoft Office, met name Outlook, Word en Excel.

Dit kan je van ons verwachten
Galvano is één van de werkmaatschappijen die valt onder de grote, internationale organisatie Saint-Gobain. In 2016, 2017 en 2018 is Saint-Gobain uitgeroepen tot Top Employer in Nederland. We bieden goede arbeidsomstandigheden, koesteren talent en ontwikkelen op alle niveaus van de organisatie. We staan er om bekend dat we ons personeelsbeleid continu doorontwikkelen en optimaliseren. Voor deze baan van teamleider verkoop binnendienst bij Galvano komt hier nog eens bovenop:

 • Afwisseling, zelfstandigheid en talentvolle en ambitieuze collega’s die veel waarde hechten aan een perfecte, onderlinge samenwerking.
 • Ruimte om zelfstandig te werken met een hoge mate van verantwoordelijkheid.
 • Bijdragen aan onze groeistrategie.
 • Iedere dinsdag en donderdag gratis fruit.
 • Jaarlijks FiscFree. Hiermee kan je korting op een tablet/laptop, fiets, weekendje weg of fitness-abonnement regelen.
 • Een keuken die jij kan gebruiken om de beste lunches te maken.
 • Collega’s die tussen de middag een wandeling gaan maken en waarbij jij kan aanhaken.
 • Een gezellige zomer- en winterborrel met al jouw collega’s.

Deze vacature vraagt om jouw (re)actie
Wil jij werken bij een Top Employer en Galvano versterken als teamleider verkoop binnendienst in Eindhoven? Solliciteer dan snel via onze recruitment website.

We vragen goede teamleiders verkoop binnendienst om rechtstreeks te solliciteren. Reacties van uitzendbureaus en werving- en selectiebureaus nemen we niet in behandeling.