Registreren Klantenservice

Showroom Manager

Villeroy & Boch, Alterna, Grohe... onze prachtige showroom in Eindhoven barst uit haar voegen met het allernieuwste sanitair van de allerbeste merken. Als Showroom Manager stuur jij de showroomadviseurs aan zodat zij vol trots klanten de showroom laten zien. Met hun creativiteit gaan zij samen met de klanten hun droombadkamer realiseren

Beeld bij de baan van Showroom Manager
Als Showroom Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een team van 8 enthousiaste medewerkers. Je zorgt voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse werkzaamheden en je haalt elke dag het beste uit je medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelen, het resultaat en de verdere ontwikkeling van de afdeling.

In de functie van Showroom Manager rapporteer je aan de Salesmanager.

De kerntaken zijn als volgt samen te vatten:
Je geeft geïnspireerd leiding aan een gedreven team medewerkers.
Jouw passie is om klanten om een gedreven en inspirerende wijze te adviseren. Dit straal je ook uit naar jouw team.
Je bent op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen en producten.
Je behartigt personeelsaangelegenheden zodat jouw team optimaal kan functioneren.

Jouw werkplek
Villeroy & Boch, Alterna, Grohe… onze prachtige showroom en het enorme distributiecentrum in Eindhoven barsten uit hun voegen met het allernieuwste sanitair en andere toebehoren van de allerbeste merken. Sinds de oprichting (in 1917 alweer) zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende badkamergroothandel. Dit lukt ons onder andere omdat we op een duurzame manier bijdragen aan een hoger levenscomfort en een betere persoonlijke hygiëne van mensen in de Benelux.

De 150 vrouwen en mannen die bij Galvano vanuit Eindhoven hun krachten bundelen, vormen met elkaar een hecht team. Zij worden gedreven door passie. De passie om maximale service te leveren. De passie om de brede kennis en uitgebreide ervaring te delen met onze partners. De passie om maatwerk te leveren per klant. Dit verbindt ons als collega’s

Dit breng je mee
Om in deze functie succesvol te kunnen zijn beschik je over een enthousiaste persoonlijkheid en ben je commercieel uitstekend onderlegd. De functie vraagt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent dan ook in staat om zelfstandig problemen op te lossen.

 • Aantoonbaar MBO/HBO werk/denk niveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende of minimaal 5 jaar ervaring als showroom adviseur die de stap wil maken naar een leidinggevende functie;
 • Flexibel inzetbaar / geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Ervaring in de sanitair branche is een pré
 • Kennis van Simar en ERP systemen (SAP) is een pré

Dit kan je van ons verwachten
Galvano is één van de werkmaatschappijen die valt onder de grote, internationale organisatie Saint-Gobain. In 2016, 2017, 2018 en 2019 is Saint-Gobain uitgeroepen tot Top Employer in Nederland. We bieden goede arbeidsomstandigheden, koesteren talent en ontwikkelen op alle niveaus van de organisatie. We staan er om bekend dat we ons personeelsbeleid continu doorontwikkelen en optimaliseren. Voor deze baan van Showroom manager bij Galvano komt hier nog eens bovenop:

 • Afwisseling, zelfstandigheid en collega’s die veel waarde hechten aan een perfecte, onderlinge samenwerking;
 • Een uitgebreid leer- en inwerktraject zodat je goed bent voorbereid voor je nieuwe baan;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:◦een marktconform salaris
  • een goede pensioenregeling
  • korting op jouw ziektekostenverzekering
  • volop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen
  • mogelijkheid om ieder jaar aandelen te kopen tegen een gunstige prijs
 • Een perfect werkklimaat in een goed presterende onderneming;
 • Eigen bewegingsruimte en eigen verantwoordelijkheid;
 • FiscFree. Hiermee kan je korting op een tablet/laptop, fiets, weekendje weg of fitness-abonnement regelen;
 • Een gezellige zomer- en winterborrel met al jouw collega’s.

Deze vacature vraagt om jouw (re)actie
Wil jij werken bij een Top Employer en Galvano komen versterken als Showroom Manager in Eindhoven? Reageer dan direct via onze recruitment website.

We vragen Showroom Managers om rechtstreeks te solliciteren. Reacties van uitzendbureaus en werving- en selectiebureaus nemen we niet in behandeling.