Onze klanten

Galvano bedient een gevarieerde reeks klanten van Maastricht tot Den Helder en van Terneuzen tot Delfzijl. Onder hen bijvoorbeeld zzp’ers, tegelzetters, installateurs, detaillisten, webshops, en projectontwikkelaars. Elke klantgroep heeft haar eigen wensen- en eisenpakket. Met onze maatwerkoplossingen kunnen we daar in vrijwel alle gevallen aan tegemoet komen. Dat loopt van persoonlijk contact met de experts met betrekking tot de badkamer tot de modernste elektronische oplossingen. Voor dat alles is Galvano de juiste partner met een passende aanpak van elk project van u en uw klanten. Zo groeien partnerschappen die alle partijen aantoonbaar voordeel brengen.

Detaillisten/showroomhouders

We werken samen met de leveranciers van alle relevante A-merken sanitair. Doordat een aantal merken exclusief door Galvano wordt gevoerd, kunt u zich onderscheiden bij uw afnemer. Dat kan ook met het huismerk Alterna dat door Galvano op A-merk niveau wordt samengesteld, beheerd en ondersteund. In goed overleg kunnen we u ook voorzien in u eigen collectie onder uw eigen huismerk. De markt is enthousiast over onze dealerconcepten, zoals vtwonen, Daintree en Vitalia. Een belangrijk deel van het assortiment is direct leverbaar.

Dankzij onze grensverleggende logistieke dienstverlening hoeven detaillisten en franchisepartners geen voorraad meer te houden en ontvangt u bestellingen waar en wanneer u dat wenst. De service omvat voor u dagdeellevering, gebruik van de afhaalbalie, postzending, expresslevering, afleverservice op locatie, afstapelservice, particulierlevering en uitgestelde levering (voor meer details zie badkamerlogistiek).

Omdat goede verkoopmedewerkers ook in ons belang zijn, bieden we uw beginnende showroommedewerkers gratis de Training Basiskennis Sanitair aan. Op eigen initiatief en/of in samenwerking met leveranciers bieden we regelmatig (bij)scholing aan over specifieke producten en oplossingen. Voor antwoorden op technische vragen kunt u altijd een beroep doen op ons kenniscentrum voor de badkamer.

In het gehele verkooptraject kunt u gebruik maken van onze geavanceerde E-Business tools, waaronder de gebruiksvriendelijke Galvano webshop en Galvano app. De digitaal beschikbare productinformatie, het digitale montagehandboek en de digitale handleidingen bij de verschillende producten zijn inmiddels vaste waarden. Tip: gebruik vooral de catalogusgenerator, om in uw eigen huisstijl een catalogus voor uw klant samen te stellen.

Showroom Intermat

Installateurs

Installateurs zonder showroom, bedrijven en zzp’ers (ook tegelzetters), kunnen hun klanten ontvangen in onze showroom aan de Dillenburgstraat. Op verzoek ontwerpen we de badkamer en stellen we een offerte op. Zo ondersteunen we desgewenst een belangrijk deel van het verkooptraject voor u zonder omzetrisico’s. Aankopen gaan uitsluitend via u, de ondernemer. U kunt daarbij gebruik maken van onze geavanceerde E-Business tools, waaronder onze gebruiksvriendelijke website of app.

U heeft uiteraard ook toegang tot de catalogus generator (stel een catalogus voor een klant samen in de eigen huisstijl). Verder tot de digitaal beschikbare productinformatie, het montagehandboek en de handleidingen.

We maken heldere afspraken met U over retourzendingen en after sales. U profiteert evenals andere afnemers van onze zeer klantgerichte logistieke dienstverlening. Deze omvat voor u: dagdeellevering, nachtlevering, gebruik van de afhaalbalie, postzending, expresslevering, afleverservice op locatie, afstapelservice, particulierlevering en uitgestelde levering (voor meer details zie badkamerlogistiek)

Mark Tausch-044

Webshops

Logistieke dienstverlening is een van onze sterkste punten. De sluitingstijd voor orders ligt op een tijdstip dat aansluit bij wat de consument gewend is. De logistieke service omvat voor u dagdeellevering, gebruik van de afhaalbalie, postzending, express-levering, afleverservice op locatie, afstapelservice, particulierlevering en uitgestelde levering (voor meer details zie badkamerlogistiek).

Onze zeer rijke productdata vormen welkome voeding voor de content van uw webshop. De speciale functie ‘koppelartikelen’ is een handige hulp voor iedereen die prijs stelt op complete levering: per artikel kan de besteller zien welke koppelartikelen nodig zijn en deze direct mee bestellen. Onze moderne e-business oplossingen voorzien uiteraard in Elektronische systeemkoppelingen (EDI), crossdocken is mogelijk op verzoek. Galvano traint uw medewerkers en biedt uw bedrijf technische ondersteuning (vraagbaak).

Afbeelding webshops

Projecten

De gemiddelde badkamer mag tot de kleinste kamers van het huis behoren, het is doorgaans ook de meest complexe kamer. Dan is het prettig zaken doen met het Nederlandse kenniscentrum voor badkamers. Ons projectteam adviseert architecten, projectontwikkelaars en projectinstallateurs. En we ondersteunen in het verkooptraject.

Regelmatig is onze showroom de plaats waar aanstaande bewoners zich laten adviseren over de mogelijkheden. Afhankelijk van de afspraken die met u zijn gemaakt, begeleiden we de kopers en stellen we wel/niet een projectcalculatie op. U bepaalt wat u zelf aanbiedt en in hoeverre u ontzorgd wilt worden. Wij garanderen een optimale aansluiting van onze inzet op uw projectplanning, waarbij we vooraf bespreken welke flexibiliteit er vereist is. Ons doel is gemak voor u en een feest van een badkamer voor uw klanten. Uiteraard beslist uw klant of hij gebruik maakt van ons fraaie palet duurzame producten en oplossingen. Daarna profiteren alle partijen van onze hoogwaardige logistieke diensten als dagdeellevering, nachtlevering, gebruik van de afhaalbalie, postzending, express-levering, afleverservice op locatie, afstapelservice, particulierlevering en uitgestelde levering (voor meer details zie badkamerlogistiek). Ook de nazorg is op het niveau dat u van een kwaliteitsexpert als Galvano mag verwachten.

Project_Sankomij_165