Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken op & Filteren


Het gemak van GOOP: bekijk nu 10 video’s over de functionaliteiten

In de laatste update vertellen wij u over het geautomatiseerde proces van de aftersales. In dit artikel vertellen wij u ook over GOOP: Galvano Offerte- en Order Programma.
15-01-2021
lees verder

Nieuwe artikelen aangemaakt van Dornbracht

Om het bestelproces gebruiksvriendelijker te maken hebben we 2500 artikelen aangemaakt van Dornbracht. Hierdoor is het gebruik van verzamelnummers minder vaak nodig om artikelen van Dornbracht te bestellen. Vanaf medio februari zullen we de meest voorkomende inbouw elementen van Dornbracht op voorraad gaan nemen.
14-01-2021
lees verder

Nieuwe badkamer collectie brochure van vtwonen baden by Alterna

Met trots presenteren wij u de nieuwste vtwonen baden brochure. Deze brochure bevat de gehele vtwonen baden by Alterna collectie van 2021. Laat u inspireren door de collectie om een mooie badkamer te realiseren.
12-01-2021
lees verder

De nieuwe Update is uit!

In deze editie leest u over de geautomatiseerde ondersteuning van onze aftersales, kijken we binnen bij onze klant Sanidrõme van Grinsven in Rosmalen en spreken we Monique van Dijk – van Geberit – over vrouwen in de sanitair branche.
08-01-2021
lees verder

Saint-Gobain gaat exclusieve onderhandelingen aan ter voorbereiding van de verkoop van haar distributie activiteiten in Nederland

Saint-Gobain is exclusieve onderhandelingen aangegaan met BME (Building Materials Europe) ter voorbereiding van de verkoop van Saint-Gobain Building Distribution the Netherlands (SGBD NL).
06-01-2021
lees verder

Geesa Frame collectie nu ook verkrijgbaar in Full Black

Op de ISH 2019 was Frame een van de blikvangers. Vooral het combineren van functies binnen één accessoire viel in de smaak. De iF Design Award 2019 was een mooie bekroning voor een vernieuwend concept. Geen reden om stil te zitten! Omdat de tijd - en klanten! - dat vragen, heeft Geesa de serie uitgebreid met een variant in Full Black.
04-01-2021
lees verder

Nieuw van Kermi: profielloos douchescherm XENA 2.0

Met de XENA 2.0 tilt Kermi de kunst van het weglaten een treetje hoger. Géén profielen, géén afdichtingen, een opening in het 8 mm dikke veiligheidsglas als greep, minimaal beslag in zwart of chroom. Het resultaat is minimalisme zoals minimalisme bedoeld is.
28-12-2020
lees verder

Alterna Style: luxe hoofddouchesets in zeven kleuren

Mat wit, mat goud, mat zwart, chroom, geborsteld, koper en staal. De Style hoofddouches zijn verkrijgbaar in zeven moderne kleuren! En keuze uit twee maten: een set bestaat uit een ronde verfijnde, dunne hoofddouche van 25 of 30 cm en een douchearm voor bevestiging aan de muur. Naar keuze kan de hoofddouche van 25 cm ook geleverd worden met een plafond douchearm.
23-12-2020
lees verder

Nieuwe header op de Galvano website

De Galvano website blijft volop in ontwikkeling, vanaf 23-12-2020 gaat de nieuwe header live.
22-12-2020
lees verder

Geberit breidt CleanLine douchevloergoot uit met zwart en champagne

De CleanLine van Geberit is een begrip. Een hoge water afvoercapaciteit, eenvoudig op maat te zagen, snel schoon te maken en heeft een unieke - in de fabriek voorgemonteerde - afdichtingsfolie. En: een betegelbare variant. De afdekplaat van deze vloergoot is in te leggen met de vloertegel.
18-12-2020
lees verder