Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken op & Filteren


Geberit Duofix Sigma up320: de onopvallende allrounder nu uit voorraad leverbaar

Het ondiepe inbouwreservoir hoort bij een goede voorbereiding op nieuwe comfortwensen voor het toilet. Met Geberit installatie-elementen bent u verzekert van een professionele oplossing voor de stroom- en wateraansluitingen van uw klant.
27-10-2021
lees verder

Maak kennis met het assortiment van Benkiser

Met de introductie begin deze maand van Benkiser is een gedegen voorstelronde van belang. Hierbij stellen wij u graag voor aan de modellen van het Benkiser assortiment bij Galvano.
26-10-2021
lees verder

Nieuwe gekleurde baden van Alterna Fusine

Comforstone is uniek materiaal uit natuursteen en hars. Sterk, duurzaam, kleurvast, eenvoudig te onderhouden. En het heeft een warme, luxe uitstraling. Daardoor hebben de Comforstone producten van Alterna snel een positie veroverd. En nu is er dan het nieuwe muurbad Fusine uit Comforstone.
25-10-2021
lees verder

Vlog: duurzaam verwarmen met de elektrische radiatoren van Vasco

De elektrische modellen van Vasco zijn een goede keuze voor het duurzaam verwarmen van uw badkamer. Bekijk de vlog met collega Libo om meer te weten te komen over de verschillende modellen van Vasco. En nu zijn ook de gekleurde elektrische radiatoren van Vasco in de actie bij Galvano!
21-10-2021
lees verder

vtwonen baden by Alterna collectie in vtwonen collectiegids 21-22

De vtwonen baden by Alterna collectie is te vinden in de nieuwste vtwonen collectiegids 21/22. De inspiratie gids voor interieur in Nederland.
20-10-2021
lees verder

Belangrijke informatie over leveringen tijdens eindejaar periode

Vooruitkijkend naar het einde van het jaar hebben we de belangrijkste informatie over onze leveringen en bereikbaarheid in de periode rondom de feestdagen op een rijtje gezet.
19-10-2021
lees verder

Breng kleur in de badkamer met een gekleurde elektrische radiator van Vasco: nu met korting

Wat er nog leuker is dan kleur aan te brengen in de badkamer? Dat u nu bij aankoop van een gekleurde elektrische Vasco radiator 15% korting krijgt! En u kunt ook nog eens deelnemen aan de win actie en win een dinerbon om met het gehele team uit eten te gaan voor teambuilding.
18-10-2021
lees verder

Alterna Luuk inbouwspots: twee nieuwe modellen in het assortiment

Als aanvulling op het assortiment inbouwspots zijn er vanaf nu twee nieuwe modellen beschikbaar. De twee nieuwe modellen zijn er in een ronde en een vierkante variant. Beide modellen zijn verkrijgbaar in zowel wit en zwart. Beide modellen inbouwspots worden geleverd met een dimbaar ledlampje welke van 2200 tot 2800 K verlichting kan bieden. Deze spots zijn geschikt voor de badkamer.
18-10-2021
lees verder

Geberit One breidt uit: meer mogelijkheden voor individueel ontwerp

De wastafelomgeving van de badkamerserie Geberit ONE is uitgebreid met een aantal bijzondere componenten. De nieuwe wastafels, wastafelbladen en wastafelmeubels zijn gemakkelijk met elkaar te combineren, zodat altijd die ene perfecte oplossing gevonden wordt.
14-10-2021
lees verder

Blog: het comfort van de Vasco Niva-Mixed

Als je ochtend- en avondmensen hebt, dan ben ik een ochtendmens. Simpel gesteld: als ik het druk heb, sta ik liever een of twee uur eerder op dan ’s avonds langer door te werken. Als het fris begint te worden, zit daar één nadeel aan: de verwarming brandt nog niet. Maar ik wil eigenlijk niet rillend de douche uitstappen.
13-10-2021
lees verder