Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken op & Filteren


Galvano portal is van zaterdag 18 september 12:00 tot en met zondag 19 september niet beschikbaar

In verband met het onderhoud van onze software zal onze portal a.s. zaterdagmiddag van 12:00 tot en met zondag uit de lucht zijn. In dat tijdbestek is het helaas niet mogelijk om orders te plaatsen, voorraad te bekijken noch om orderinformatie op te vragen.
17-09-2021
lees verder

Standaardinstelling ‘separaat verpakken’ wordt gewijzigd

Op dit moment worden alle leveringen die u van Galvano ontvangt separaat verpakt. Dat wil zeggen dat elke order op een aparte pallet of in een aparte doos wordt verstuurd. Wij hebben gemerkt dat klanten het prettiger vinden als we meerdere orders met hetzelfde afleveradres samenvoegen voor verzending. Daarom wijzigen we binnenkort de standaardinstelling naar: de bestelling hoeft niet separaat verpakt te worden.
16-09-2021
lees verder

Blog: Detremmerie speelt in op interieurtrends met de Private Collection

Rond is terug! Let maar eens op hoeveel appartementsgebouwen je met ronde lijnen ziet. Hoe je steeds vaker comfortabel zit op een organisch gevormde bank of stoel. Daar moest ik aan denken toen ik de Private Collection van Detremmerie zag.
15-09-2021
lees verder

Douchevloer en –wand in één materiaal met Kinemoon van Kinedo

Van de vele voordelen die de Kinemoon douchevloer biedt, is de zaagbaarheid een belangrijke. Of toch eerder het verfijnde oppervlak in steenstructuur? Andere zijn helemaal weg van de zeer lage instap, de douchevloer is slechts 2,6 cm dik. Over inloop gesproken. Zonder uit te glijden natuurlijk, want de Kinemoon heeft bijzondere hoogwaardige antislip eigenschappen (klasse PN24). De douchevloer is eenvoudig te plaatsen, met name ook doordat het materiaal op de hoeken zaagbaar is.
13-09-2021
lees verder

Keuzevrijheid met de kranen van de GROHE colors collectie

Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer spelen individueel design en persoonlijk karakter een steeds grotere rol. De GROHE Colors collectie maakt het eenvoudiger dan ooit om een geheel eigen, gepersonaliseerde badkamer te creëren: in uw eigen kleur, stijl en afwerking, van kranen en douche tot aan de accessoires die zorgen voor de finishing touch.
09-09-2021
lees verder

Alterna Livigno: back-to-wall bad met vrijstaande uitstraling

Het heeft de uitstraling van een vrijstaand bad. Heel fijn als de ruimte geen plaats heeft voor de oorspronkelijke wens. En heel inventief van Alterna.
06-09-2021
lees verder

HygieneFlush: revolutionair spoelsysteem van Duravit

De revolutie zit ‘m in de grote hygiëne en de efficiënt-zuinige spoeling met 4,5 liter. Het HygieneFlush-systeem reinigt het binnenoppervlak van het toilet optimaal. Dat gebeurt met een krachtige waterkolk van slechts 4,5 liter, die is afgestemd op de open Duravit Rimless spoelrandtechnologie. Bijzonder is dat het voorste deel wordt gereinigd via een stroomopwaartse opening. Geen spatten meer.
30-08-2021
lees verder

Nieuwe spiegelkast My View Now van Villeroy & Boch

Veel opbergruimte, in hoogte verstelbare legplanken, geïntegreerde stopcontacten. Een vervangbare led-strip rondom, waarvan de lichtkleur eenvoudig is aan te passen via sensor of optioneel via een smart home systeem.
23-08-2021
lees verder

Creëer contrast in de badkamer met mat zwarte kranen van Hansa

Mat zwart zien we steeds meer in badkamers in zowel klassieke als in moderne woningen. Zwarte kranen en armaturen geven een verfijnd contrast in de badkamer. De kleur zwart staat voor verfijning, is tijdloos en met de coating op de Hansa kranen hoeft u zich geen zorgen te maken over vingerafdrukken. De mat zwarte kranen van Hansa zijn nu uit voorraad leverbaar!
20-08-2021
lees verder

Alterna varieërt met ruime keuze Free Basic douchewanden

Wie een praktische doucheoplossing zoekt heeft vele mogelijkheden. Als prijs een criterium wordt, komt de Free Basic-serie van Alterna vanzelf in beeld.
16-08-2021
lees verder