Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken op & Filteren


Geesa Leev: minimalistische accessoires serie met veel opbergruimte

Ontdek de mogelijkheden van Leev. De serie kenmerkt zich door de minimalistische vormgeving. De accessoires van Geesa Leev zorgen ervoor dat u efficiënt uw spullen kan opbergen.
23-05-2022
lees verder

AXENT presenteert de nieuwe app: AXENT Guide

Met de nieuwe app van AXENT heeft u altijd pasklare informatie over alle AXENT producten bij de hand. Vooral handig bij de AXENT.ONE douche-wc’s.
23-05-2022
lees verder

GROHE Essence kranenserie: modern minimalistisch in verschillende kleuren

Maak kennis met de populaire kranenserie voor de hedendaagse badkamer: GROHE Essence. Modern, minimalistisch, maar warm en tastbaar: de GROHE Essence kranen leveren uitzonderlijke prestaties en geven de mogelijkheid om de badkamer naar eigen smaak af te stemmen. De GROHE Essence serie bestaat uit een uitgebreid aanbod aan kranen in diverse afmetingen en moderne kleuren. Helemaal van nu! De geavanceerde technologie aan de binnenkant levert betrouwbare en onovertroffen prestaties.
20-05-2022
lees verder

Aangepaste leveringen rond Hemelvaart

Op donderdag 26 mei - Hemelvaartsdag - en vrijdag 27 mei is Galvano gesloten. Er vinden dan geen transportleveringen plaats. Orders die we op die data ontvangen kunnen vanaf maandag 30 mei worden uitgeleverd.
18-05-2022
lees verder

Nieuwe artikelen toegevoegd aan de magazijn uitverkoop!

Met veel scherp geprijsde artikelen van verschillende merken kunt u uw slag slaan bij de magazijn uitverkoop van Galvano. Wees er snel bij want op = op!
18-05-2022
lees verder

Lavigo Sidewalk: een nieuwe serie met vloer- en wandtegel in betonlook

De ene betonlook is de andere niet. De serie Sidewalk van Lavigo toont dit op een mooie manier. De zuivere, licht gewolkte betontegel combineert fraai met de ingetogen decoratie van de wandtegel. De fraaie, gestroomlijnd strakke wrap-over zitting is vervaardigd uit Polygiëne Duroplast met antibacteriële eigenschappen. Die eigenschappen zitten in het materiaal, dat is dus echt extra hygiënisch.
16-05-2022
lees verder

Leveringen tijdens zomer 2022: expeditieschema

Galvano is gewoon open in de zomervakantie. Wij gaan er van uit dat u ook open bent! Is uw bedrijf toch gesloten? Geef het dan aan ons door.
13-05-2022
lees verder

Galvano Toer 2022: inschrijving geopend!

Net als voorgaande jaren staat één zondag in september traditiegetrouw in het teken van de Galvano Toer. Zondag 25 september, de vierde zondag van september, is dé dag. Dan vindt alweer de zevende (!) editie van het fietsevent plaats. Zit jij in je vrije tijd graag op de fiets, ben je een hobbyfietser of gewoonweg sportief ingesteld? Dan nodigen we je uit om mee te doen aan de Galvano Toer 2022. Een sportieve en gezellige middag uit.
13-05-2022
lees verder

Nieuw bij Galvano: More to See Lite spiegels van Villeroy & Boch

De More to See Lite spiegels zijn er in vier vormen: rechthoekig, rond, rechthoekig met afgeronde randen en vierkant met afgeronde randen. Breedtes van 37 tot 160 cm.
12-05-2022
lees verder

Verhoog het wellness gevoel met design handdoekhouder Niva van Vasco

Wie spreekt over sfeer en comfort, zegt in één adem warmte. Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo puur beleefd als in de badkamer. Vasco Niva-radiatoren verhogen er het wellnessgevoel met slimme, doelgerichte oplossingen en accessoires. Deze accessoires zijn doordacht en efficiënt in de vormgeving geïntegreerd.
10-05-2022
lees verder