Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken op & Filteren


Subway 3.0 Twistflush toilet – nu leverbaar uit voorraad

Beter spoelen met minder water. Het kan, laat het nieuwe Subway 3.0 toilet zien. Het waterverbruik is met 3 c.q. 4,5 liter per spoeling gering. En toch verdwijnt het vuil bij elke spoeling effectief. Het is allemaal te danken aan de TwistFlush technologie; een nieuw spoelsysteem (patent is aangevraagd) van Villeroy & Boch dat beter presteert dan de standaardvoorschriften. Nu leverbaar uit voorraad!
14-05-2021
lees verder

Blog: schoonheid en gemak in één met ShowerDrain S+ van ACO

Weet u nog dat ik mijn vorige blog begon met het bevriende stel dat de badkamer wilde vernieuwen? Zij had het bijna alleen over tegels. Hij wist inmiddels heel veel van douchegoten. Dames gaan voor, dus ik heb toen weinig aandacht aan hem besteed. Ik heb hem sindsdien niet gezien, maar maak het vandaag in dit stukje goed.
10-05-2021
lees verder

Nieuwe kleuren en nieuw design: uitbreiding van de Geberit iCon collectie

De badkamerserie Geberit iCon, voorheen bekend als Sphinx 345, is een klassieker in het middensegment. Modern design, strakke lijnen en grote functionaliteit staan garant voor grote populariteit. Alle reden om de collectie te laten meegroeien met nieuwe mogelijkheden en nieuwe trends. Denk aan nieuwe meubelelementen en nieuwe kleuren, een nieuw toilet en een nieuw bidet. De consument kan gemakkelijker combineren en de monteur gemakkelijker installeren.
10-05-2021
lees verder

Aangepaste openingstijden 13, 14 en 24 mei

Graag willen wij u informeren dat Galvano groothandel op 13 (Hemelvaart) en 24 mei (2e Pinksterdag) gesloten is.
07-05-2021
lees verder

MAGNUM SlimFit ideaal voor renovatie: opbouwhoogte 12 of 14 mm

De tegels vervangen, een nieuwe vloer aanbrengen? Goed moment om vloerverwarming/koeling mee te nemen. Zeker als dat efficiënt en gemakkelijk kan. En dat kan met de kunststof matten van MAGNUM SlimFit. Ze zijn eenvoudig aan elkaar te klikken. Even eenvoudig klik je er daarna een vloerverwarmingsbuis in van 10 of 12 mm. Doordat de matten een open structuur hebben, is de perfecte hechting verzekerd van de gietvloer op de basisvloer.
03-05-2021
lees verder

De nieuwste douchegoot van ACO: de minimalistische ShowerDrain S+

Wie denkt dat een douchegoot een onbelangrijk onderdeel van de badkamer is, heeft het goed mis! De vormgeving van de badkamer krijgt steeds meer aandacht en de douchegoot is hierbij een onmisbaar design-element. Om potentiële ergernissen over de inbouw en onderhoud van een douchegoot voor altijd de kop in te drukken introduceert ACO de ShowerDrain S+.
29-04-2021
lees verder

Exclusief van Alterna: de Rocco meubelserie wacht op u

Al eens door de Rocco brochure gebladerd? 52 pagina’s wastafels, onderbouwkasten, hoge kasten, spiegels en verlichting. Wastafels in keramiek en Comforstone. Meubels in drie houtkleuren en 11 lakkleuren van nu, variërend van mat wit tot helder blauw en van mokka tot geel. Open kasten, kasten met deuren en kasten met lades.
26-04-2021
lees verder

Altiles Opus: de witte 30x60 wandtegel voor iedere badkamer

Bent u op zoek naar een betaalbare en veelzijdige tegel die past in iedere badkamer? Bekijk dan ons assortiment van de Altiles Opus wandtegel 30x60 in mat en glanzend wit.
21-04-2021
lees verder

Duravit ontwikkelt drie baden van de toekomst

Waarom zou je vandaag baden in een model van gisteren dat morgen sterk verouderd oogt? Terwijl Duravit zo’n fraaie, moderne vrijstaande ligbaden aanbiedt.
20-04-2021
lees verder

Rectificatie: leveringen tijdens zomer 2021

Goed nieuws. Galvano blijft ook deze zomer geopend! De zomervakantie valt dit jaar voor velen in de bouwvakweken 30 t/m 34 (regio noord: week 30 t/m 32, regio midden: week 31 t/m 33, regio zuid: week 32 t/m 34). Wij gaan er van uit dat u tijdens de vakantieperiode GEOPEND bent! Het vorige schema was niet correct en deze is aangepast.
20-04-2021
lees verder