Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken op & Filteren


De eerste complete badkamerserie van Starck: Duravit White Tulipe

Van Philippe Starck weten we dat hij veel ontworpen heeft. Toch is White Tulipe pas de eerste complete badkamercollectie. Voor Duravit. Wastafels, een ligbad, meubels, toiletten (met HygieneFlush en HygieneGlaze) en bidets, spiegels en zelfs een hele kranencollectie - met tulpvormige handgreep.
19-07-2021
lees verder

Meer bestelgemak op de bestellijst detailpagina van Galvano

De website van Galvano blijft volop in ontwikkeling, zo proberen wij het bestelgemak van u te verbeteren. We hebben verschillende functies op deze pagina toegevoegd en verbeterd.
16-07-2021
lees verder

Sphinx Main 2.0 tegels: tijdloze schoonheid

Een tijdloos concept voor in iedere badkamer, dat is de Sphinx Main 2.0 serie. De tegels zijn verkrijgbaar in 3 maten: 60x60 cm, 30x60 cm en 45x45 cm. En in vijf kleuren: white, cream, grey, mid grey en dark grey.
12-07-2021
lees verder

Veel gekleurde Alterna kranen leverbaar uit voorraad!

Gekleurde kranen zijn onmisbaar in de nieuwe badkamer, maar ze zijn niet altijd gemakkelijk te verkrijgen. Wel bij Galvano; wij hebben een groot gedeelte van onze series Style, Architect en Be Pure op voorraad waardoor u niet misgrijpt! En wil uw klant nog meer kleur in de badkamer? Bekijk dan de Athene, Riga en Suva series voor bijpassende accessoires in dezelfde kleur als de kraan.
08-07-2021
lees verder

Easy Drain Compact Clean douchegoot met Dryphon® techniek: meer capaciteit, minder onderhoud

Easy Drain introduceert de volgende generatie Compact douchegoten: de Compact Clean met Dryphon® techniek. De douchegoot is uitgevoerd met een nieuwe, onderhoudsarme sifon die dankzij gepatenteerd ontwerp zorgt voor verbetering van de afvoercapaciteit tot 60 liter per minuut!
08-07-2021
lees verder

Nieuwe artikelen aangemaakt van Zehnder

Om het bestelproces gebruiksvriendelijker te maken zijn er circa 1200 artikelen van Zehnder aangemaakt. Hierdoor zijn verzamelnummers minder vaak nodig om deze artikelen te bestellen.
06-07-2021
lees verder

Atlas Concorde: speelt met kleur in Prism collectie

Voor de nieuwe Prism collectie ontwikkelde Atlas Concorde een rijk kleurenpalet. Uitgangspunt, de naam zegt het al, was het prisma, dat laat zien dat gewoon zonlicht alle fraaie kleuren van de regenboog bevat.
05-07-2021
lees verder

Axent One 2.0: de Axent One nu nog beter

De Axent One douche-wc heeft een opvolger: Axent One 2.0. En de opvolger komt met nieuwe kenmerken voor een nog betere ervaring! Met de krachtige en geluidsarme Axent Infinity toiletspoeling is het geluid van het doorspoelen lager dan het volume niveau van een normaal gesprek. Nog een nieuw kenmerk is het ontkalkingsprogramma zodat het onderhouden van de Axent One 2.0 nog meer gemak en comfort biedt.
02-07-2021
lees verder

Alterna Piccolo E sensorkraan: minder waterverbruik en meer gemak

Hoe ideaal is het als een kraan inschakelt bij vraag en uitschakelt als de vraag stopt? Meer hygiëne, meer gemak, minder waterverbruik. Met de Piccolo-E presenteert Alterna een eigentijdse oplossing voor wastafel en fontein.
01-07-2021
lees verder

Pressalit Chilli zitting: nu uit voorraad leverbaar

Pressalit Chilli is een stabiele, onderhoudsvriendelijke en veilige keuze voor het toilet. Met de ingebouwde soft close gaat de zitting zachtjes en geluidloos dicht, wat een vleugje luxe brengt in de alledaagsheid. De ronde lijnen en de ingebouwde lift-off functie maken het makkelijk om de toiletzitting rondom te reinigen, zodat bacteriën en vuil zich moeilijker kunnen verstoppen.
30-06-2021
lees verder