Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken op & Filteren


Maximaal genieten en snellere montage met de nieuwe GROHE Rainshower SmartActive handdouche

De Rainshower SmartActive handdouche van Grohe bevat slimme functies met een intuïtieve bediening voor een extra comfortabel douchemoment. De consument kan zo een wellness ervaring in huis creëren.
28-10-2020
lees verder

LAUFEN VAL biedt oplossingen voor compacte badkamers

Compacte badkamers vragen om intelligente oplossingen, om de beperkte ruimte optimaal te benutten zonder rommelig te lijken.
27-10-2020
lees verder

Verwarm duurzaam met een elektrische radiator van Vasco

Hedendaagse woningen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd waardoor de warmtebehoefte afneemt. Op specifieke plaatsen zoals de badkamer waar een hogere comforttemperatuur gewenst is, kan u met een elektrische radiator snel inspelen op de warmtevraag.
27-10-2020
lees verder

Wavedesign Tesa: het bad met optimaal ligcomfort voor ontspanning

De Tesa van Wavedesign is het bad waar optimaal ligcomfort, vriendelijk design en multifunctionaliteit elkaar ontmoeten.
26-10-2020
lees verder

Nu ook draaideuren in Kermi Liga collectie

De Liga collectie van Kermi omvatte al pendel-vouwdeuren, pendeldeuren en schuifdeuren. Vanaf nu zijn de mogelijkheden weer verruimd, met de drempelloze draaideuren. Zijn er nog badkamerruimtes waar Liga geen oplossing voor biedt?
26-10-2020
lees verder

Belangrijke informatie over leveringen tijdens eindejaar periode

Vooruitkijkend naar het einde van het jaar hebben we de belangrijkste informatie over onze leveringen en bereikbaarheid in de periode rondom de feestdagen op een rijtje gezet.
22-10-2020
lees verder

Meer grip op waterstroom met Grohterm 1000 performance van Grohe

De Grohtherm 1000 Performance thermostaatkranen voor bad en douche moet je zien én voelen. Let op het moderne design. Voel hoe de ProGrip precieze controle geeft op waterstroom en temperatuur, zelfs met zeep op je handen. En voel hoe het interne koelkanaal het oppervlak niet heet laat worden. Zo heeft deze nieuwe thermostaatkraan nog een paar verrassingen.
22-10-2020
lees verder

Prijsverlaging Alterna Gaia en Triton radiatoren

De Alterna collectie omvat een verfijnde selectie designradiatoren. Twee hiervan, de Gaia met horizontale buizen en de Triton met verticale buizen, zijn onlangs in prijs verlaagd. Dat maakt deze fraaie uitvoeringen nog aantrekkelijker.
19-10-2020
lees verder

De nieuwe Update is uit!

In editie 3 van 2020 leest u over de nieuwe vtwonen Baden by Alterna collectie, waarbij de kwaliteiten van vtwonen en Galvano wederom sterk samenkomen, praten we met Vasco over hun totaaloplossing voor het binnenklimaat, kijken we binnen bij onze klant De Trekvaart uit IJsselmuiden én nog veel meer interessante artikelen.
16-10-2020
lees verder

Subtiel met een stoere touch met Geesa Nemox in Brushed Black Metal

Het subtiele ontwerp en de verfijnde ronde vormen van Nemox hebben hun plaats veroverd in menig badkamer. De serie beweegt gemakkelijk mee door tijden en met trends. Neem de nieuwste uitbreiding van de collectie met Brushed Black Metal. Dezelfde kwaliteit, dezelfde elegante uitstraling, maar nu met een subtiel stoer, geborsteld karakter.
14-10-2020
lees verder