Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken op & Filteren


Atlas Concorde excelleert: 3D Wall Carve Geraffineerd spelen met licht

Met de nieuwe serie wandtegels 3D Wall Carve laat Atlas Concorde zien hoe mooie reliefs door een ragfijn spel van licht, elk interieur op een hoger stijlniveau kunnen brengen. De Italiaanse topfabrikant pakt uit met een groot aantal varianten. Tegels met onregelmatige horizontale lijnen (chisel). Tegels met bladafdrukken (leaf), tegels die opgebouwd lijken uit de kleinste, iets onregelmatig geplaatste mozaïektegeltjes. Tegels waarvan het reliëf geïnspireerd lijkt te zijn door textiel.
30-11-2021
lees verder

Uitbreidingen Alterna Free Mix en Free Match: meer mogelijkheden

De Alterna series douchewanden Free Mix en Free Match breiden gestaag uit. Met meer kleuren en meer maten zijn er nu meer mogelijkheden om uit te kiezen.
25-11-2021
lees verder

Galvano in de media: STS magazine editie 5 van 2021

Mogelijk heeft u ons al gezien in de laatste editie van het STS (sanitair tegel specialist) magazine. Heeft u het nog niet gezien? Klik dan gauw verder om het gehele artikel te lezen.
24-11-2021
lees verder

MAGNUM mat vloerverwarming inclusief thermostaat

Met de winter op komst is vloerverwarming een nodige warmtebron in het huis maar ook in de badkamer. Het unieke van de MAGNUM mat vloerverwarming is dat het systeem ook op een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer geïnstalleerd kan worden. De mat ligt direct onder de oppervlakte waardoor de vloer snel warm is.
22-11-2021
lees verder

Alterna Primo verkort toilet verkrijgbaar in mat wit en mat zwart

Het heeft alles wat de Alterna Primo wandclosetcombinatie zo’n goede keuze maakt. Nou ja, bijna alles.
18-11-2021
lees verder

Meer spiegels van Alterna, meer mogelijkheden

Met de uitbreiding van de series Rocco en Liam en de toevoeging van de nieuwe series Jille en Bjorn biedt Alterna nu meer keuze in het spiegel assortiment.
16-11-2021
lees verder

Strak en tijdloos douchedesign met de douchewanden van Hüppe Solva Pro

Het design zit in de details. Met zijn tijdloze en discrete designtaal gecreëerd door de NOA-ontwerpstudio, past de nieuwe HÜPPE Solva Pro douchewanden serie in elke badkamer. De componenten getuigen van een hoogwaardige afwerking. De Solva Pro serie heeft een tijdloze en stijlvolle elegantie met doordachte details die voor veel comfort zorgen. Op de overtuigend hoge kwaliteit geldt een garantie van zelfs 30 jaar!
15-11-2021
lees verder

Showroom zaterdag 13 november gesloten

Onze showroom is zaterdag 13 november 2021 gesloten. Alle geplande afspraken worden verzet naar een andere dag. Betrokkenen zullen - door ons - hierover benaderd worden.
12-11-2021
lees verder

Nieuw: Alterna Cadens wastafels en metalen frames

Het grote voordeel van het frame onder een wastafel is: ruimtelijkheid. Een open onderstel houdt de ruimte gevoelsmatig groter. Misschien dat juist daarom metalen frames helemaal hot zijn op dit moment. Alterna speelt in op deze trend met de Cadens wastafel op een strak metalen frame.
12-11-2021
lees verder

Alterna Be Fresh Round doucheset nu uitgebreid met Plus variant

Het populaire model Be Fresh Round is uitgebreid met de Plus variant. De Be Fresh Round Plus doucheset is uitgevoerd met een nieuwe hoofd- en handdouche met 3 functies. Beide douches geven nog meer douchecomfort en de thermostaat is standaard Safe Touch zodat deze niet heet wordt. De handdouche en hoofddouche zijn voorzien van een doorstroom begrenzer zodat het verbruik per minuut binnen de perken blijft.
11-11-2021
lees verder