Zehnder geeft extra warmte af met cadeaukaart actie

06-10-2021

Met de Zehnder cadeaukaart actie wordt het najaar van 2021 het ideale moment om je omzet van de Zehnder CV-verwarming een boost te geven. Wanneer u een Toga, Subway, Ribbon of een Metropolitan in CV-uitvoering van Zehnder koopt in de maanden oktober, november en/of december ontvangt u een cadeaubon ter waarde van € 25,-. Als u één van bovenstaande radiatoren in september heeft gekocht kunt u ook een cadeaukaart ontvangen.

Hoe u deze kan verkrijgen? Ga na aankoop naar https://www.zehnder.nl/cadeaukaart en vul uw gegevens in en maak een keuze uit een Nationale Bioscoopbon, Bol.com Cadeaukaart, Huis & Tuin cadeau, Diner Cadeau of Dagje uit cadeaukaart. Na het uploaden van de factuur op de Zehnder website, ontvang je de cadeaukaart naar keuze thuisgestuurd. 

Actievoorwaarden
:
De actie is geldig als de radiator in de maand september, oktober, november of december 2021 is aangekocht. Per aangekochte radiator wordt de cadeaukaart één keer toegekend. Meedoen aan de actie is mogelijk tot 15 januari. Het formulier moet per gekochte radiator worden ingevuld. Projecten zijn uitgesloten van deelname. Zehnder behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van reden de actie (voorwaarden) te wijzigen en/of de actie te verlengen en/of voortijdig te stoppen.