Upgrade bestaande Easy Drain naar onderhoudsarm sifon met ombouwset

27-05-2021

Weet u nog: de Dryphon® Techniek? Het schone waterslot van Easy Drain is er nu ook als ombouwset voor diverse modellen bestaande douchegoten. De verbeterde sifon is zeer eenvoudig aan te brengen in de Multi douchegoot, in gewone Compact-modellen en in de Aqua doucheput (met Multi-techniek). Easy Drain introduceert de ombouwsets vanwege het grote succes dat de onderhoudsarme Easy Drain Compact Clean heeft. Mét het schone waterslot.

Het schone waterslot van Easy Drain
Bij een standaard waterslot kunnen vet, haar en andere vuilresten zich ophopen. Dit is bij de Compact Clean nauwelijks mogelijk. De verbeterde sifon houdt zichzelf schoon. Door de hoge snelheid waarmee het water door de sifon gaat, spoelen vuil en haren direct weg. Na het wegspoelen van vuil en water, sluit de opening direct zodat er geen open verbinding ontstaat met het riool. Zo blijft de doucheruimte stankvrij, ook als je voor een langere periode van huis bent.

Dryphon® techniek in hotelketens
Schoonmaakgoeroe Marja (bekend van RTL4) heeft de nieuwste Dryphon® Techniek in 2020 uitgebreid getest. Ze testte ‘het gootje dat zichzelf schoonhoudt’ bij Van der Valk Schiphol. Hier zijn de bestaande sifons van de Multi douchegoten vervangen door sifons met Dryphon® Techniek. Inmiddels heeft Easy Drain na Van der Valk Schiphol in diverse hotelketens haar nieuwste techniek mogen toepassen.