Registreren Klantenservice

Uitbreiding Alterna Coloramic collectie: nu ook douchevloeren in zes kleuren

03-04-2019

Een nieuwe collectie biedt nieuwe mogelijkheden. De introductie van de Alterna Coloramic waskommen en wandclosets, in elf verschillende kleuren, werd vorig jaar met veel enthousiasme ontvangen. Kleur in de badkamer is een trend die doorzet. Met die gedachte heeft Alterna nu ook douchevloeren in zes kleuren ontwikkeld. Daarmee passen de douchevloeren perfect in de kleurrijke Coloramic collectie.

Endine: exclusieve douchevloeren van Comforstone
Alterna vult de Coloramic collectie aan met een serie douchevloeren genaamd Endine. Daarmee is het mogelijk om zowel de douchevloer als de waskom en het toilet in kleur toe te passen. De nieuwe Endine douchevloeren uit de Alterna Coloramic collectie zijn slechts 3 cm dik, hebben een voelbaar gestructureerd oppervlak én zijn er in zes kleuren: wit, ivoor, kreta, zand, cement en schoolbord. Dankzij de bijzondere eigenschappen van het materiaal Comforstone kan de douchevloer eenvoudig op maat worden gemaakt. De Endine douchevloer is zowel qua functie als qua uitstraling een prachtige toevoeging aan de badkamer.

Nieuwe brochure: maak kennis met Endine
De vernieuwde Coloramic brochure bevat nu dus naast de waskommen en de wandclosets, ook informatie over de Endine douchevloeren. Klik hier om de brochure te bekijken.

Voor wie de Alterna collectie onder een andere naam voert, is er een universele variant van de brochure beschikbaar. Deze kun je hier bekijken.

Heb je vragen over de Coloramic collectie of wil je brochures ontvangen voor de showroom? Onze buitendienst helpt je graag op weg.