Strak en tijdloos douchedesign met de douchewanden van Hüppe Solva Pro

15-11-2021
Het design zit in de details. Met zijn tijdloze en discrete designtaal gecreëerd door de NOA-ontwerpstudio, past de nieuwe HÜPPE Solva Pro douchewanden serie in elke badkamer. De componenten getuigen van een hoogwaardige afwerking. De Solva Pro serie heeft een tijdloze en stijlvolle elegantie met doordachte details die voor veel comfort zorgen. Op de overtuigend hoge kwaliteit geldt een garantie van zelfs 30 jaar!

Geïntegreerd hef-daalmechanisme
Voor het perfect openen en zacht sluiten heeft de douchedeur een verdekt hef-daalmechanisme. Om de doucheruimte beter te ventileren en schimmelvorming van voegen te voorkomen, kan de douchedeur ook naar binnen worden geopend en open blijven staan.

Bijna onbeperkte mogelijkheden
Met de bijna onbeperkte mogelijkheden tot individualisering geeft elke Hüppe Solva Pro u een persoonlijke beleving. Of het nu gaat om een exclusieve kleur, de keuze van de grepen of een van de talloze glasdecors. De Hüppe Solva Pro is standaard verkrijgbaar in de profielkleuren: Zilver hoogglans (chroomlook) en Black Edition met helder glas 8 mm. De optionele profielkleuren zijn: RVS-look, Geborsteld Brons, Brushed Black Chroom en individuele RAL-kleuren waardoor u de douche goed kan combineren met gekleurde kranen.