Standaardinstelling ‘separaat verpakken’ wordt gewijzigd

16-09-2021

Op dit moment worden alle leveringen die u van Galvano ontvangt separaat verpakt. Dat wil zeggen dat elke order op een aparte pallet of in een aparte doos wordt verstuurd. Wij hebben gemerkt dat klanten het prettiger vinden als we meerdere orders met hetzelfde afleveradres samenvoegen voor verzending. Daarom wijzigen we binnenkort de standaardinstelling naar: de bestelling hoeft niet separaat verpakt te worden.

In het verleden werden orders uitsluitend separaat verpakt geleverd wanneer u daar bewust de keuze voor maakte. Per maandag 20 september 2021 gaat deze methode weer opnieuw in werking. Vanaf dat moment is de standaardinstelling bij verpakkingswijze: ‘de bestelling hoeft niet separaat verpakt te worden’.

Dit betekent dat u bij het aanmaken van een order bewust dient te kiezen voor de optie ‘separaat verpakken’ bij verpakkingswijze. Wanneer u hier niet voor kiest, worden meerdere orders op één afleveradres samen verpakt op een pallet of in een doos.

Werkt u met onze portal, dan kunt u de gewenste verpakkingswijze aangeven in stap 2 (naast de kalender):

Werkt u met Simar/GOOP, dan kunt u gewenste verpakkingswijze ook aangeven:

Mocht u vragen hebben of persoonlijke uitleg wensen? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger in de Galvano buitendienst.