Prijsactualisatie orders ouder dan 6 maanden

14-01-2022

Per 1 februari a.s. worden de prijzen op orders die ouder zijn dan zes maanden automatisch geactualiseerd. Wij vertellen u hier graag meer over.

Zoals u van Galvano gewend bent houden wij de prijzen een half jaar vast vanaf het moment van orderintake. Hoewel dat nu erg lastig is met de wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van leveringen, grondstoffen en gasprijzen, zal Galvano de prijsvastheid op dit moment niet wijzigen op orders binnen de termijn van zes maanden.

Orders die meer dan een half jaar geleden zijn ingediend en waarop tussentijds prijswijzigingen zijn geweest (verhogingen en verlagingen) zullen wij na zes maanden actualiseren. Dit proces wordt per 1 februari 2022 geautomatiseerd doorgevoerd. Vervolgens zal de prijsactualisatie maandelijks op de eerste werkdag van de maand plaatsvinden (enkel voor orders ouder dan zes maanden). U ontvangt dan per order waarop dit van toepassing is een herbevestiging met de actuele prijzen.

Op de Galvano portal kunt u bij “mijn bestellingen” onder “mijn orderinformatie” uw lopende orders sorteren op “orderinvoerdatum oplopend”. Dan ziet u de invoerdatum van uw orders en kunt u zien welke orders langer dan zes maanden geleden zijn geplaatst. Dat geeft u de kans om deze orders in te plannen voor levering voor het begin van de komende maand zodat u verzekerd blijft van de prijzen op de orders.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met uw accountmanager.