Premium collectie Shift van Geesa nu verkrijgbaar bij Galvano

26-05-2021

De vorm en de vriendelijk afgeronde hoeken geven de collectie een prettig gezicht. Echt bijzonder is dat u met deze ene collectie heel uiteenlopende sferen kunt oproepen. Van klassiek expressief tot modern minimalistisch en zo nog wat. De verschillende kleuren én de verschillende materiaalafwerkingen nodigen uit om te zoeken naar de best passende, individuele oplossing. 

Diverse kleuren
Shift badkameraccessoires zijn verkrijgbaar in vijf kleuren. Naast het klassieke chroom en het al bijna klassieke geborsteld rvs zijn er ook drie uitgesproken moderne kleuren: brushed gold, geborsteld zwart metaal en matzwart. Met name de uitvoeringen in zwart en goud leveren ook aantrekkelijke combinaties op. 

Diverse materiaalafwerkingen
Een deel van de accessoires is leverbaar met een grafisch patroon of zelfs met een 3D-patroon. Door de lichtinval op de driedimensionale patronen ogen deze accessoires steeds een tikkeltje anders. Zo biedt Shift uitgebreide mogelijkheden om voor elke gebruiker een keuze te maken die aansluit bij dienst persoonlijke smaak. 

Diverse accessoires
De nieuwste premiumcollectie badkameraccessoires van Geesa is zeer compleet. Van handdoekhaken tot toiletrolhouders, reserverolhouder, toiletborstelhouder, douchemand, badgreep 30 cm, handdoekrekken, handdoekring, (dubbele-) glashouder met planchet, zeephouder, planchet 60 cm, 1-armig handdoekrek tot zeepdispenser. Plus: een douchedeurknop om ook dat element in de badkamer in dezelfde stijl te houden. 

15 jaar garantie
Geesa geeft op alle accessoires uit de Shift collectie 15 jaar garantie. Accessoires worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Bekijk hier de gehele collectie.