Registreren Klantenservice

Pakkettenstroom

25-06-2019

Vandaag ontvingen we een bericht van PostNL omtrent de pakkettenstroom. Aangezien wij gebruik maken van de pakketservice van PostNL delen we onderstaand bericht om u te informeren over pakketleveringen. Mogelijk kan dit de komende dagen ook invloed hebben op onze pakketservice via PostNL. We vragen u hier rekening mee te houden. 

“Het volume vandaag en de komende dagen zal, mede vanwege het uitstekende zomerweer (lees hitte golf), naar ongekende hoogte stijgen. Het warme weer zorgt namelijk voor een vloedgolf aan extra online bestellingen. Denk hierbij aan (bad)kleding, ventilatoren, zwembaden plus extra bestellingen omdat consumenten met deze temperaturen meer dan gebruikelijk online bestellen. 
Ondanks onze prognose en genomen maatregelen vooraf, is hier helaas niet tegenop te boksen. De maximale capaciteit van onze depots is momenteel dan ook bereikt, sterker nog zwaar overschreden. Bijkomende uitdaging is ook nog eens dat de productiviteit van onze bezorgers zwaar op de proef wordt gesteld vanwege de extreme temperaturen deze week.

Hopelijk is het 'n storm in een glas water en valt het achteraf allemaal mee maar hou er a.u.b. wel rekening mee dat we vanavond een klein deel niet verwerkt krijgen en niet alles bezorgd wordt op dinsdag. Uiteraard maken wij hier melding van via social media om consumenten maximaal te informeren en jullie maximaal te ontlasten. Niet onbelangrijk om te weten is dat we vanavond ruim 1,2 miljoen pakketten wel verwerken en hiervan wordt het overgrote deel gewoon netjes morgen bezorgd. 


Ondanks deze overmachtssituatie, bied ik jullie toch onze welgemeende excuses aan want wij balen hier ook vreselijk van.”