Registreren Klantenservice

Nieuwe Top-serie van Wedi: voor douchevloer en wandoppervlak

07-05-2019

Wedi presenteert een voegloos alternatief voor tegels in de badkamer. De nieuwe Top-serie heeft fraaie oplossingen voor douchevloeren (Fundo Top) en wandoppervlakken (Top Wall). Er zijn geen voegen, waardoor het resultaat nog strakker en gemakkelijker schoon te houden is. Het materiaal is 6 mm dik en geschikt voor zowel gelijkvloerse als opbouwdouches en badomlijstingen.  

Diverse kleuren en oppervlakken
De nieuwe Top-serie komt in verschillende uitvoeringen. Fundo Top en Top Wall zijn er in wit (enkel Fundo Top), een grijze natuursteenlook en een antraciet-zwarte natuursteenlook. De witte variant is vervaardigd uit mineraal materiaal op acrylharsbasis, de andere uit composietmateriaal gemaakt van minerale en vinyl-componenten. Het materiaal is door-en-door gekleurd. Door het gebruik van natuurlijke componenten heeft elk product een eigen, uniek karakter.

Fundo Top douchevloeren zijn er voor de Fundo douchevloerelementen Primo, Plano en Riolito Neo (met gootafvoer). Samen vormen ze een onderling optimaal en technisch perfect systeem. Afmetingen vanaf 90x90 cm tot en met 180x90 cm. Een aantal afmetingen is te verkrijgen met zowel centraal als decentraal geplaatste afvoer (Primo en Plano).

Gemakkelijk verwerken
De lichte materialen kunnen eenvoudig verlijmd worden op alle gebruikelijke ondergronden (tegels, pleister of gipsplaat), mits vlak. Niet boren, geen schroeven, dus prachtig afgewerkt. Naast lijm zijn er alleen een duimstok en een standaard cirkelzaag nodig. De snijvlakken kunnen perfect passend gezaagd worden. Zo ontstaat een prachtige, strak afgewerkte badkamer.

Eenvoudig onderhouden en reinigen
Er zijn geen voegen, dat is het grootste gemak. Bovendien zijn de krasbestendige oppervlakken antibacterieel, schimmelwerend en bestand tegen reinigingsmiddelen.

Meer weten over de nieuwe Top serie van Wedi? Bekijk dan hier de brochure.