Registreren Klantenservice

Nieuwe Alterna meubelcollectie: Liam en Max

26-06-2019

Alterna heeft haar meubelcollectie uitgebreid met twee nieuwe series: Liam en Max. Hoge kwaliteit, modern design en ruime keuze- en combinatiemogelijkheden. Liam en Max zijn ontworpen om te combineren. Zo goed als alle elementen kun je met elkaar mixen en matchen. Daarmee zijn er vele oplossingen mogelijk die passen binnen vrijwel elke badkamerstijl. Bovendien kun je voor zowel grote als kleinere ruimtes elegante combinaties samenstellen.

Liam - badmeubel 45 cm diep
De serie Liam is een alleskunner. Met meubelwastafels en opzetwastafels in verschillende vormen, kleuren en materialen zijn de mogelijkheden ruimer dan gemiddeld. Tel daarbij op dat je de wastafels kunt combineren met wastafelonderkasten, wastafelbladen, consoles, wastafelframes en regalen. Maak het af met een hoge kast, spiegel(kast), planchet en verlichting. Zo zijn er oneindig veel combinaties mogelijk. Voor de toiletruimte zijn er fonteinen, frames, meubelen en afdekbladen. Daarmee kun je eenvoudig de gekozen badkamerstijl ook in de toiletruimte terug laten komen.

Max - badmeubel 40 cm diep
De serie Max is zeer compact: een wastafel van keramiek en een zwart gepoedercoat frame in vier breedtematen. Helder van lijn en een strak design. Perfect te combineren met alle Liam hoge kasten, spiegelkasten, spiegels, spiegelplanchetten en verlichting.


Nieuwe brochure: maak kennis met Liam en Max
Om in een oogopslag te kunnen zien welke mogelijkheden Liam en Max te bieden hebben, is er een brochure samengesteld. Bekijk 'm hier. Voor wie de Alterna collectie onder een andere naam voert, is er een universele variant van de brochure beschikbaar. Deze kun je hier bekijken.


Heb je vragen over Liam en Max of wil je brochures ontvangen voor de showroom? Onze buitendienst helpt je graag op weg.