Nieuw van Lavigo: Livigno baden in trendkleur mat wit

12-08-2022

Is er net te weinig ruimte in de badkamer voor een vrijstaand bad? Kies dan voor een halfvrijstaand bad. Bijvoorbeeld uit de populaire serie Livigno van Lavigo. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Niet alleen in glanzend wit, maar nu ook in de trendkleur mat wit. Dat biedt nog meer mogelijkheden!

De Livigno baden ogen vrijstaand en bieden zo een luxe uitstraling. De vormgeving is strak en modern. Dankzij de drie uitvoeringen - links, rechts en recht - is er altijd een oplossing voor handen. Plaats het bad in een hoek (uitvoering links en rechts) of plaats het bad met de lange zijde tegen de muur waarbij de andere drie zijden vrij zijn (uitvoering recht).

De fraai geïntegreerde overloop zit in het midden zodat twee personen comfortabel kunnen plaats nemen. Livigno baden zijn vervaardigd uit acryl, meten 180x80 cm en zijn verkrijgbaar in glanzend wit én mat wit.

Livigno baden in glanzend wit zijn voorzien van een afvoer en overloop in chroom. Er zijn kleursets beschikbaar in geborsteld, brons, koper, mat wit en mat zwart om perfect te kunnen combineren met kranen in kleur.

Livigno baden in mat wit zijn voorzien van een sleufoverloop (zonder afdekplaatje). Hier kunnen dus geen kleursets worden toegepast. De afvoer is mat wit.

De nieuwe Livigno baden in mat wit zijn vanaf november uit voorraad leverbaar.