Nieuw van Alterna: Lima badbrug, in-/opbouwnis en douchekruk

27-09-2021
Natuurlijk hoopt iedereen dat nieuwe spullen niet beschadigen. Maar als het gebeurt, laat ze dan van het hoogwaardige Comforstone zijn. Badkamerspecialisten weten waarom: het hoogwaardige materiaal is door en door gekleurd, dus zijn beschadigingen gemakkelijk te herstellen.

Comforstone is bekend van vrijstaande baden, wastafels en keukenbladen. En vanaf nu ook van badkameraccessoires. Want Alterna presenteert: de Lima badbrug, in-/opbouwnis en douchekruk. Alle vier uit Comforstone. Alle vier nu al te bestellen, vanaf midden oktober uit voorraad leverbaar.

Lima badbrug
80 cm is een mooie maat, de Lima badbrug past op nagenoeg alle baden. Zo ontstaat een mooie plek om badspulletjes op te leggen. Of om de telefoon of tablet veilig te parkeren als je relaxed in bad ligt.

Lima in-/opbouwnis
Waterbestendig, altijd fijn in de badkamer. In twee uitvoeringen: als inbouwnis (30x30 en 30x60 cm) en als opbouwnis (30x30 cm). Decoratie en opbergruimte ineen.

Lima douchekruk
Te gebruiken als zitje of als opstapje voor kinderen die bijvoorbeeld hun tanden willen poetsen. Ook handig als zitje in de douche. Het model is ca 4 cm hoger dan gebruikelijk, dus ook geschikt voor de iets oudere doucheliefhebber.