Nieuw: Alterna Cadens wastafels en metalen frames

12-11-2021

Het grote voordeel van het frame onder een wastafel is: ruimtelijkheid. Een open onderstel houdt de ruimte gevoelsmatig groter. Misschien dat juist daarom metalen frames helemaal hot zijn op dit moment. Alterna speelt in op deze trend met de Cadens wastafel op een strak metalen frame.

De wastafel is met zijn heldere belijning en aangename vorm een sieraad in vrijwel elke badkamer. De Cadens wastafel is er in twee uitvoeringen om aan de muur te bevestigen. Eén wastafel heeft een vlakke onderzijde en is daarmee ook uitermate geschikt als opzetwastafel. De andere wastafel is eveneens aan de muur te bevestigen en geschikt voor combinatie met frames. Optioneel is deze wastafel ook te combineren met een handdoekhouder (in mat zwart of chroom) voor de voor- of zijkant.

Het mat zwarte frame is leverbaar in een hangende uitvoering en in een staande uitvoering tot aan de grond. De wastafel - in wit of mat wit - biedt royale ruimte om toiletspulletjes te plaatsen. Alterna Cadens wordt naar keuze geleverd met of zonder kraangaten. De Cadens wastafel is er in de maten 50, 60, 80 en 100 cm, met een diepte van 46,5 cm. Bovendien is er de uitvoering met zeer ruime aflegruimte aan de rechterzijde. En er is het fraaie fonteintje van 45x25 cm.