Meer spiegels van Alterna, meer mogelijkheden

16-11-2021

Met de uitbreiding van de series Rocco en Liam en de toevoeging van de nieuwe series Jille en Bjorn biedt Alterna nu meer keuze in het spiegel assortiment.

Rocco
Aan de serie Rocco is een rechthoekige spiegel met een mat zwarte rand en ronde hoeken inclusief indirecte led verlichting toegevoegd. De spiegel is er in vijf formaten: 40, 60, 80, 100 en 120 cm breed (80 cm hoog).

Liam
De ronde Liam spiegel is nu ook verkrijgbaar in de kleur goud. De spiegel is verkrijgbaar in vijf formaten, van 40 cm tot en met 120 cm. Naar keuze met of zonder led verlichting. Ook nieuw is de ronde spiegel met zwarte rand inclusief verlichting.

Nieuw: Jille
De spiegels van Jille kenmerken zich door verlichting rondom de spiegel en de spiegelverwarming. Het model is in vijf formaten beschikbaar en is te bedienen met een aan/uit-sensor met kleuren switch. 

Nieuw: Bjorn
De spiegels van Bjorn kenmerken zich door het zwarte aluminium frame, geïntegreerde led verlichting en spiegelverwarming. Ook zijn de Bjorn spiegels uit te breiden met een bijpassend planchet. Handig om de veelgebruikte verzorgingsartikelen neer te zetten.