Maak kennis met het assortiment van Benkiser

26-10-2021

Met de introductie begin deze maand van Benkiser is een gedegen voorstelronde van belang. Hierbij stellen wij u graag voor aan de modellen van het Benkiser assortiment bij Galvano.

Sintra
De Sintra Touch Free Kraan is de nieuwste ontwikkeling van Benkiser en wordt gekenmerkt door een prachtig design en zeer innovatieve technologie. De infrarood-sensor is verborgen in de slanke uitloop van de kraan. De positie van de sensor garandeert maximaal gebruiksgemak en voorkomt onbedoelde activering van de klep. Uitgerust met de intuïtieve Dual Power Box, is de installatie zeer eenvoudig en dankzij de back-upbatterijsleuf werkt de kraan zelfs bij stroomuitval.

Metrix Primus
Veruit de meest stabiele aanraakvrije kraan van Benkiser. De Metrix Primus is volledig gemaakt van V4A roestvast staal. De volledig roestvrijstalen behuizing van dit product garandeert dat de fitting onverwoestbaar is. Naast de stabiliteit beschermt het V4A-oppervlak tegen bacteriën en virusvorming op de kraan. Het is verkrijgbaar met batterij- of transformatorvoeding. Dezelfde lijn biedt bovendien een bijpassende aanraakvrije zeepdispenser, die vloeibare zeep levert via een peristaltische pomptoevoer. Een tank van één liter onder het dek zorgt voor zeepbeschikbaarheid en gemakkelijke toegang voor facilitaire medewerkers.

Metrix Fashion
Modern design en ongeëvenaarde technologie kenmerken Metrix Fashion. De infrarood-sensor bevindt zich in de uitloop van de kraan en garandeert een perfect en eenvoudig gebruik dankzij de zelfinstellende technologie. Metrix Fashion is verkrijgbaar als ventiel voor koud of voorgemengd water en als Mixer met twee flexibele slanginlaten. De stroomvoorziening wordt verzorgd door een batterij of een transformator.

Metrix II
Recht, betrouwbaar en stabiel - een aanraakvrije kraan voor alle doeleinden, dat is Metrix II van Benkiser. Dit ventiel voor koud of voorgemengd water kan perfect worden gebruikt in veel sanitaire ruimtes, in medische instellingen, maar ook in commerciële of openbare gebouwen. Verkrijgbaar als koudwaterkraan of mengkraan voor koud en warm water inclusief warmwaterstopfunctie. Gecombineerd met een bijpassende aanraakvrije zeepdispenser, creëer je een kiemvrije omgeving.

Picto
Tijdloos design, bewezen technologie en eenvoudige bediening. Dat omschrijft de Picto zelfsluitende klep in een paar woorden. De kraan is een gebruikelijke keuze in veel scholen, kleuterscholen en commerciële voorzieningen. Geactiveerd door een klassieke drukknop, stopt de waterstroom na een vooraf ingestelde tijd die handmatig instelbaar is.

Benkiser angle valves thermostaat
Een andere technologische innovatie die Benkiser biedt is de Thermostatische Mengkraan II 3/8“. Deze hoogwaardige, loodvrije messing voormengunit is een thermostatische mengkraan waarmee u eenvoudig warm en koud water kunt regelen. Het is een kostenbesparende oplossing die direct tussen het magneetventielhuis of de flexibele leiding en de hoekkraan onder het bassin kan worden geïnstalleerd ter bescherming tegen verbranding. Het stelt technisch en onderhoudspersoneel in staat om de watertemperatuur op elk gewenst moment handmatig in te stellen en te vergrendelen, en om eenvoudig thermische desinfectie uit te voeren.