Keuzevrijheid met de kranen van de GROHE colors collectie

09-09-2021

Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer spelen individueel design en persoonlijk karakter een steeds grotere rol. De GROHE Colors collectie maakt het eenvoudiger dan ooit om een geheel eigen, gepersonaliseerde badkamer te creëren: in uw eigen kleur, stijl en afwerking, van kranen en douche tot aan de accessoires die zorgen voor de finishing touch.

Complete badkameroplossing
Eén van belangrijkste kenmerken van de GROHE Colors collectie is de ongekend brede keuze in kleuren. GROHE is zelfs de enige die een kleurenportfolio biedt voor montagedelen, douches, accessoires en bedieningsplaten. Aangevuld met een zorgvuldig samengesteld aanbod in keramiek. Die benadering biedt klanten de beste mogelijkheid om individuele elementen te kiezen die perfect passen bij hun persoonlijke smaak en wensen.

PVD Coating 
Om de hoogste kwaliteit en beste afwerking te kunnen garanderen, produceert GROHE de Colors producten op basis van haar bewezen Physical Vapor Deposition (PVD) proces. Dit innovatieve proces zorgt niet alleen voor een nog bredere kleurkeuze, maar biedt tegelijkertijd ook een afwerking die drie keer zo hard en tien keer krasvaster is dan een gegalvaniseerde finish. Zo blijven uw Grohe Colors producten lang mooi om naar te kijken.

Prachtige kleurdesigns 
Naast chroom bestaat de GROHE Color collectie uit diverse andere prachtige kleurdesigns, waaronder SuperSteel, Cool Sunrise (goud), Warm Sunset (koper), Nikkel en Hard Graphite (antraciet).