Geesa Frame uitgebreid met opberginnovaties

24-03-2021
De badkamer is steeds vaker een wellnessruimte. Gezinsleden gebruiken hun eigen spulletjes om zich te verzorgen. En er moet een veilig plekje zijn voor de telefoon. Daarom ontwikkelde Geesa de accessoirescollectie Frame, bekroond met de iF Design Award. Belangrijker nog: ook consumenten zijn dolenthousiast. Over het design
én over het multifunctionele karakter. Zie de elegante zeepdispenser met planchet en haak. En zie het planchet met handdoekhouder en douchemand.

De reeks is nu uitgebreid met twee nieuwe opbergoplossingen: de clip-on douchemand met flexibel te plaatsen telefoonhouder. En het hangend doucherek met haakje en verstelbare manden.

Frame hangend doucherek
Even speels als praktisch. Twee verstelbare manden bieden ruimte voor een veelheid aan flessen en tubes. Die keurig op hun plaats blijven, dankzij de vlakke bodem en hoge rand. Het zijn de kleine dingen, he? De afwateringssleuven spreken voor zich. De haakjes onderaan eigenlijk ook. Met de siliconenbescherming voorkomt Geesa krassen op de glaswand. Op maat voor glasdikte 6-10 mm.

Frame clip-on douchemand
De douche inlopen en op het laatste moment je telefoon onder handbereik maar droog wegleggen? Geen punt met de clip-on douchemand van Frame. Speciaal voor inloopdouches. Zonder gereedschap plaats je een sterke klem (6-8 mm) op de glaswand. Daar valt de mand overheen. Klaar om aan weerszijden van het glas diverse badkamerproducten op te bergen. De mand heeft afwateringssleuven. Een innovatief extraatje is de flexibele telefoonhouder. Fijn als je bereikbaar moet of wilt zijn.

Duurzaam
Geesa heeft een ijzersterke reputatie als de specialist bij wie je waar krijgt voor je geld. Voor alle accessoires uit de
Frame collectie geldt dan ook: 15 jaar garantie. Dat is ongebruikelijk lang maar wel volledig passend bij de kwaliteit. De materialen zijn overigens volledig recyclebaar.