Geberit One breidt uit: meer mogelijkheden voor individueel ontwerp

14-10-2021

De wastafelomgeving van de badkamerserie Geberit ONE is uitgebreid met een aantal bijzondere componenten. De nieuwe wastafels, wastafelbladen en wastafelmeubels zijn gemakkelijk met elkaar te combineren, zodat altijd die ene perfecte oplossing gevonden wordt.

Drie nieuwe wastafelvarianten
Allereerst de standaardwastafel. Randhoogte 9,5 cm en breedte tussen 60en 120 cm. De SlimRim oplegwastafels hebben een randhoogte van 1,5 cm en vier breedtes (van60 tot 105 cm). De opzetwastafel is er in een hoekige en een afgeronde variant. Breedte: 50 cm. Alle wastafels met KeraTect® glazuur voor eenvoudig reinigen.

Nieuwe wastafelmeubels
Verkrijgbaar in zeven eigentijdse kleuren: wit en zandgrijs hoogglans gelakt, wit, greige en lava mat gelakt, eiken en noten hickory melamine. Er zijn wastafelonderkasten met twee schuifladen. Breedte: 60-120 cm. En er is een wastafelonderkast van 135 cm, met vier schuifladen. Dankzij een innovatief afvoersysteem is er geen uitsparing nodig voor de sifon, dus meer opbergruimte. Optioneel: integreerbare lichtstrips.

Wastafelblad in zeven kleuren
De opzet wastafel komt op het wastafelblad. Dit is er in dezelfde zeven kleuren als de onderkasten. Het blad is overigens ook zonder onderkast te monteren. De bevestigingsconsoles van het blad aan beide zijden zijn bruikbaar als handdoekhouder. Breedte van 60-135 cm. Sifonopening links, rechts en midden te positioneren.

Eindeloos combineren
Met de nieuwe elementen voor de wastafelomgeving nodigt Geberit ONE uit tot combineren. Diverse afmetingen, enkele of dubbele spoelbak, met of zonder aflegruimte, zeven mooie kleuren. En altijd een oplossing met onderdelen die perfect op elkaar zijn afgestemd.