Duravit ontwikkelt drie baden van de toekomst

20-04-2021

Waarom zou je vandaag baden in een model van gisteren dat morgen sterk verouderd oogt? Terwijl Duravit zo’n fraaie, moderne vrijstaande ligbaden aanbiedt. 

XViu | Elegantie
Neem het ligbad uit de XViu-serie. Het elegante metalen frame met karakteristiek V-profiel is verkrijgbaar in mat champagne of mat zwart. De kleur vormt een subtiel contrast met het hoogglanzende witte acryl. Even smaakvol is de spanning tussen de perfecte rechthoek die het frame is en de organische voelende binnenzijde van het bad.

Happy D.2 Plus | Compact van buiten
De royale, ergonomisch ontworpen binnenzijde van dit bad staat borg voor happy baden. Toch is de buitenafmeting compact, waardoor het gemakkelijk in de ruimte is in te passen. Bijzonder: het glanzende acryl is leverbaar in hoogglanzend acryl, of met een naadloze bekleding van supermat grafiet. Optioneel is het comfortabele whirlpoolsysteem.

Luv | Zachte lijnen
Het design is van Cecilie Manz, het beeld is Scandinavisch, het lijnenspel geometrisch en de uitstraling zacht. De wow-factor? Groot. Het elegante ligbad is vervaardigd uit DuraSolid®. Dit verleent het elegante bad de voordelen van hoge duurzaamheid, hoge stabiliteit en grote slipvastheid.