De perfecte badkamerspiegel met de LoooX mirror collection

30-12-2021

Als we dan toch gemiddeld drie kwartier per dag voor de spiegel staan, dan liefst voor een spiegel die we mooi vinden en die aan onze verwachtingen voldoet. Rond, ovaal, rechthoekig? Met of zonder verlichting? Kleiner of liever wat groter? De LoooX Mirror Collection brengt in bijna alle gevallen smaakvol uitkomst.

Vormgeving
Er zijn naast vierkante en rechthoekige vormen ook steeds meer ronde spiegels. Neem de CM-Line of Round serie, uitgevoerd in een zwarte en gouden variant. De Organic reeks omvat juist ongewone, speelse vormen. Om een extra accent te zetten.

Verlicht jouw spiegel
De verlichting van een spiegel is bijna altijd een meerwaarde. Directe verlichting, zoals de M-Line biedt, is fijn als de spiegel vooral gebruikt wordt om make-up aan te brengen of een baard in model te brengen. Dan is directe verlichting een logische keuze. Als sfeerverlichting de belangrijkste functie is, is er de C-Line met indirecte verlichting. Spiegels in de X-Line combineren beide soorten. Aan/uitschakelen kan met een knopje op de spiegel of met de afstandsbediening. Bijzonder zijn de CM-Line en de Organic met traploos verstelbare CCT-verlichting. De indirecte ledverlichting maakt de badkamer nog sfeervoller. Keuze uit warm-wit licht, maar ook koud-wit.