Registreren Klantenservice

De nieuwe Galvano website is nu online!

03-09-2019

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe Galvano website. Nu is het eindelijk zover: de nieuwe Galvano website is online! Graag vertellen we u hier meer over. 

Nieuwe vormgeving
Alle pagina's zijn opgemaakt in de nieuwe Galvano huisstijl. De website heeft nu zowel voor inloggen als na inloggen hetzelfde uiterlijk. Daarmee voldoet de website volledig aan de standaard van 2019.

Voordelen nieuwe website
Uiteraard biedt de nieuwe website flinke voordelen ten opzichte van de oude website. Zo hebben we de functionaliteiten verbeterd en is de website een stuk gebruiksvriendelijker geworden. Navigeren gaat makkelijker en sneller. Informatie wordt duidelijker weergegeven. Kortom: u kunt sneller zoeken én vinden.

Nieuw dashboard
Zodra u inlogt op de Galvano website, ziet u meteen alle informatie die voor u persoonlijk relevant is. Helder samengevat in zes blokken: overzichten van orders, reclamaties, geplande leveringen, facturen, offertes en opdrachten, en favorieten. Zo ziet u in één oogopslag waar uw aandacht nodig is.

Nieuwe artikeldetailpagina
Net als alle andere pagina’s is ook de artikeldetailpagina ruimer opgezet, met name in de breedte. Dit geeft rust en duidelijkheid. Onder de productkenmerken worden meteen de beschikbare koppelartikelen weergegeven zodat de bestelling compleet kan worden gemaakt. Alle belangrijke informatie staat dus op één pagina bij elkaar.

Nieuwe catalogus
Sneller vinden wat je zoekt. Dat wil iedereen. Daarom hebben we de productcatalogus aangepast op basis van het zoekgedrag van klanten. Het aantal productcategorieën is teruggebracht van 23 naar 13. Ook het aantal onderliggende niveaus is verminderd. Met als resultaat dat er minder kliks nodig zijn om bij het gewenste artikel uit te komen.

Continu verbeteren
De nieuwe website is en blijft in ontwikkeling. Achter de schermen werken we volop aan de verbetering en vernieuwing van functionaliteiten die het zakendoen met Galvano makkelijker maken. in de komende maanden voegen we stapsgewijs functionaliteiten toe. Houd de website dus goed in de gaten.

Wennen aan de nieuwe website
Een nieuwe website is altijd even wennen, want niet alles staat op dezelfde plek. Daarom gaan we in fasen over op de nieuwe website. In september en oktober kunt u zowel de nieuwe als de oude website gebruiken. Per 1 november gaan we volledig over op de nieuwe website. Maak nu dus alvast kennis met de nieuwe omgeving! Ga naar www.galvano.nl/login en login op de nieuwe Galvano portal. U gebruikt hiervoor dezelfde gebruikersnaam met bijbehorend wachtwoord als op de oude website.

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen over de nieuwe website? Neem dan contact op met uw contactpersoon in de binnendienst of buitendienst. Of kijk op www.galvano.nl/2020, daar vindt u alle informatie over de nieuwe Galvano website.