Registreren Klantenservice

Bruynzeel spiegelkasten: nu ook in zwarte uitvoering

14-08-2019

Met een spiegelkast creëer je snel en eenvoudig extra opbergruimte bij de wastafel. Daarom introduceert Bruynzeel nu ook spiegelkasten in een zwarte uitvoering. Deze passen namelijk perfect bij de collectie zwarte badkamermeubelen.  

De spiegelkasten van Bruynzeel hebben verstelbare glazen legplanken waardoor de spiegelkast flexibel kan worden ingedeeld. De deuren zijn zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant voorzien van een spiegel. Dankzij de softclose dempers sluiten de deuren zacht en geruisloos. In de spiegelkast - met aluminium kastbehuizing - zijn een lichtschakelaar en een dubbel stopcontact aangebracht. De optionele opbouwverlichting is ook in zwart verkrijgbaar. Bruynzeel geeft vijf jaar garantie op de spiegelkasten.

Beschikbare maten
Bruynzeel biedt een ruime keuze. Er zijn spiegelkasten met 1 deur: 50 en 60 cm breed. Spiegelkasten met 2 deuren: 70, 75, 80, 90, 100 en 120 cm breed. En spiegelkasten met 3 deuren: 150 en 160 cm breed (de middelste deur is linksdraaiend: scharnieren links). Bekijk ze hier