Breng kleur in de badkamer met een gekleurde elektrische radiator van Vasco: nu met korting

18-10-2021

Wat er nog leuker is dan kleur aan te brengen in de badkamer? Dat u nu bij aankoop van een gekleurde elektrische Vasco radiator 15% korting krijgt! En u kunt ook nog eens deelnemen aan de win actie en win een dinerbon om met het gehele team uit eten te gaan voor teambuilding.

Een elektrische radiator is uitermate geschikt voor de badkamer, gezien veel mensen de badkamer in de ochtend en de avond gebruiken. Met een elektrische radiator kunt u de badkamer snel verwarmen en uitzetten wanneer u de rest van de dag weg bent. 

De actie
Vanaf vandaag tot en met 15 november 2021 kunt u voordelig gekleurde elektrische Vasco radiatoren bij ons kopen. Verkoop in deze periode minstens 5 elektrische Vasco radiatoren om kans te maken op één van de volgende prijzen:
Goud: Dinerbon t.w.v. €1000,-
Zilver: Dinerbon t.w.v. €750,-
Brons: Dinerbon t.w.v. €500,-

Voorwaarden
Actie geldig van 1 oktober 2021 tot 15 november 2021
Enkel voor toonzaal personeel/retailers
Actie geldig op alle gekleurde (exclusief wit) elektrische Vasco radiatoren 
Korting automatisch verwerkt in je winkelmandje
Niet van toepassing voor verkoop aan projecten

Deelnemen

Bezorg tussen 16 en 19 november 2021 je verkoopfactuur aan marketing@galvano.nl. De winnaars worden gekozen op basis van hoeveelheid en verkoopwaarde van de verkochte elektrische Vasco radiatoren van de geleverde verkoopfacturen. De winnaars worden bekend gemaakt in week 47. 

Bekijk en bestel hier de deelnemende modellen van Vasco