Registreren Klantenservice

Alterna Coloramic: exclusief gekleurd keramiek

16-10-2018

Hoe mooi is een waskom met een dunne rand? Die makkelijk schoon te maken is, een prachtige glans heeft en verkrijgbaar is in verschillende zachte natuurtinten? Alterna verenigt al deze fijne kwaliteiten in een buitengewone collectie waskommen en wandclosets. 

Nieuwe materialen bieden nieuwe mogelijkheden. Het nieuwe, duurzame keramische materiaal dat voor Alterna ontwikkeld werd bewijst het. Onwaarschijnlijk dunne wanden en een fraai oppervlak met prachtige kleuren. Coloramic maakt het mogelijk.

De Alterna Coloramic collectie bestaat uit een serie waskommen en een serie wandclosets. De waskommen zijn er in drie vormen: rond, rechthoekig en conisch. Een bijpassende wastafelplug is uiteraard beschikbaar. Deze producten zijn verenigd in de serie Dacapo. De wandclosets vind je terug in de serie Point RR. Alle waskommen, pluggen en wandclosets zijn verkrijgbaar in elf kleuren: wit, mat wit, ivoor, tabak, kreta, woud, zand, cement, antraciet, as en schoolbord.

Zes sterke punten
Coloramic keramiek beschikt over bijzondere eigenschappen. De randen zijn ultradun: elegant en met volledig behoud van hardheid en kwaliteit. Antibacterieel: een nieuw glazuurbehandelingssysteem zorgt voor maximale afdichting van het oppervlak. Antikalk: het oppervlak biedt weerstand tegen kalkaanslag en andere afzettingen. Duurzaam: dankzij het sterke oppervlak kunnen eventuele vlekken eenvoudig worden verwijderd. Waterafstotend door glazuur met waterafstotende behandeling. Nieuwe kleuren: een origineel kleurenpalet, geïnspireerd door de natuur.

Wandcloset in elf kleuren
Het spoelrandloze Point RR wandcloset is omarmd in de markt. De strakke, bijzondere vorm heeft daar zeker aan bijgedragen. De volgende stap is de uitvoering in dezelfde fraaie kleuren die het palet van Dacapo bepalen. Dat combineert lekker. Keuze uit: wit, mat wit, ivoor, tabak, kreta, woud, zand, cement, antraciet, as en schoolbord.

Brochure
Wil je meer weten over de Alterna Coloramic collectie? Bekijk dan hier de brochure!