Alterna Be Fresh Round doucheset nu uitgebreid met Plus variant

11-11-2021
Het populaire model Be Fresh Round is uitgebreid met de Plus variant. De Be Fresh Round Plus doucheset is uitgevoerd met een nieuwe hoofd- en handdouche met 3 functies. Beide douches geven nog meer douchecomfort en de thermostaat is standaard Safe Touch zodat deze niet heet wordt. De handdouche en hoofddouche zijn voorzien van een doorstroom begrenzer zodat het verbruik per minuut binnen de perken blijft. Voor de hoofddouche is dit 9,7 liter bij 2 bar en voor de handdouche is dit 7,4 liter bij 2 bar. Minder water en toch douchecomfort met Be Fresh Round Plus van Alterna.

Ook is deze showerset voorzien van een douchepijp die in hoogte verstelbaar is. Zo kunt u de douchepijp aanpassen bij bijvoorbeeld een laag plafond of wanneer u lang bent. De handdouche en hoofddouche zijn ook los leverbaar en te combineren met de overige doucheaccessoires van Alterna Be Fresh. De showerset is leverbaar uit voorraad en verkrijgbaar in chroom, mat zwart en geborsteld.

Deze showerset mag niet ontbreken in uw showroom. Vraag uw vertegenwoordiger van de buitendienst om de aantrekkelijke showroom actie!