Registreren Klantenservice

Altech lanceert eerste product: waterontharders tegen kalk

05-04-2019

Altech, al jaren een sterk technisch merk binnen Saint-Gobain - voor installatie- en loodgieter professionals - én nu ook verkrijgbaar in Nederland. Het ontwerp van een badkamer is belangrijk, maar ook achter de muren moet alles technisch kloppen. Galvano trapt af met Altech en een serie waterontharders; voor zacht water, meer comfort, meer duurzaamheid en minder energie. Nu met een speciale introductiekorting. 

Het comfort van zacht water
Het Nederlandse kraanwater is van topkwaliteit, daar zijn de geleerden het over eens. Het enige nadeel is dat het redelijk hard tot zeer hard is. Er zit veel calcium en magnesium in. Veel kalk, zeggen we voor het gemak. Daar hebben apparaten vooral last van als het water wordt opgewarmd. De boiler van het koffiezetapparaat raakt verstopt, glazen komen met een waas uit de vaatwasser, in cv-ketels, wasmachines en andere apparaten ontstaat kalkafzetting. Daardoor gaat het rendement naar beneden, is er meer energie nodig voor dezelfde prestaties en ook ontstaan er sneller defecten.

Vrijwel elk huis heeft de mogelijkheid om hard water zacht te maken door het water te ‘ontkalken’. Dat voelt tijdens het douchen een stuk comfortabeler aan. Het is beter voor waterverbruikende apparaten en je hoeft nog minder schoon te maken ook!

Altech biedt verschillende oplossingen aan. De Altech WS2500 en WS2000 waterontharders zijn voorzien van een harscilinder die kalk uit het water filtert. De Altech WS1500 en WS1000 startsets voorkomen dat kalk zich kan afzetten. Klik hier voor de speciale introductiekorting!


Meer weten over de waterontharders van Altech? 
Download hier de speciale brochure.
Een exemplaar voor uw showroom ontvangen? Vraag de brochure aan via onze buitendienst.