Registreren

Alles over de nieuwe huisstijl van Galvano

29-08-2017

Het is u wellicht al opgevallen: Galvano heeft een nieuwe huisstijl! U ziet dit terug op de website, op het briefpapier en binnenkort ook op onze gebouwen in Eindhoven. Wij geven graag een toelichting op het hoe en waarom. 

Galvano verandert, huisstijl verandert mee
De complete huisstijl is aangepakt en aangepast. Alleen de pay-off ‘Thuis in badkamers’ is gebleven. Omdat dat zo goed uitdrukt wat onze grootste kracht is. Op dat vlak is er namelijk niets veranderd.

Waarom dan toch een nieuwe huisstijl? Allereerst omdat onze huisstijl gedateerd was. Ons oude logo, met de rode G, stamt uit de tijd dat we samen met Galvano Metaal één bedrijf vormden. Dat is al niet meer zo sinds 2007. Maar tot en met dit jaar gebruikten we nog hetzelfde logo. En juist in het jaar waarin we 100 worden, willen we laten zien dat we nog even fris zijn als altijd. Dat we meegaan in de tijd en dat we vooruit kijken. Met de complete make-over laten we ook aan (nieuwe) klanten en leveranciers zien waar we voor staan, zodat zij daar in één oogopslag gevoel bij krijgen.

Vernieuwend en eigentijds
De vormgever kreeg alle ruimte in het ontwerpproces. Wat ons aansprak in het voorstel dat het geworden is, was dat de G terugkwam in een geheel andere vorm. Niet meer een aangepaste versie van een traditionele G, maar een G in een unieke, 100% eigen vormgeving. Wie door z’n oogharen naar het logo kijkt, ziet waarschijnlijk ook een mensfiguur (consument of installateur) in de grijze haak met de punt.

Het lettertype waarin Galvano geschreven wordt, onderstreept nog eens de eigentijdsheid en het onconventionele karakter van Galvano. Die lijn van moderniteit is doorgezet in alle items waarin de huisstijl zichtbaar wordt.

Veranderingen op de website
De eerste kennismaking met de nieuwe huisstijl was bij de verschijning van de juni editie van Update magazine. Vanaf vandaag is ook de website in de nieuwe huisstijl te bewonderen. Het doorvoeren van de nieuwe huisstijl heeft geen gevolgen voor de functionaliteit van de website. Die blijft namelijk zoals u gewend bent.

Aanpassingen vóór login
Wie naar www.galvano.nl gaat, komt terecht op de geheel vernieuwde website van Galvano. De homepagina heeft een flinke make-over ondergaan en is nu frisser, eigentijdser en toegankelijker. Vanzelfsprekend is het nieuwe logo te zien. Ook geeft de homepagina beter weer waar Galvano voor staat, welke diensten we aanbieden en welke klantgroepen we bedienen. Vanaf deze pagina is het makkelijk navigeren naar de onderliggende pagina’s: Over Galvano, Nieuws, Assortiment, Showroom en Contact. Deze pagina's zijn ook voorzien van de frisse nieuwe lay-out. Kortom: alle pagina’s voor login hebben een metamorfose ondergaan. Neem eens een kijkje!

Vertrouwd inloggen
Op de vernieuwde homepagina is rechtsboven de knop ‘Inloggen’ aangebracht. Klik hier op en u komt uit bij uw vertrouwde inlogscherm. Ook hier ziet u het nieuwe logo staan. Bovendien is de blauwe balk omgezet naar rood. Verder zijn alle functionaliteiten zoals u gewend bent. Daar hebben we dus niets aan gewijzigd.

Voortdurend in ontwikkeling
Galvano werkt dagelijks aan verbeteringen voor de website. Dit is een continu proces waar we veel tijd in investeren. In de komende maanden zult u stapsgewijs de resultaten daarvan tegen komen.

galvano.nl of portal.galvano.nl?
Wie portal.galvano.nl als snelkoppeling gebruikt, blijft direct uitkomen bij het vertrouwde inlogscherm. Ga daarom naar www.galvano.nl om de vernieuwde homepagina te zien.

Galvano App
Ook de Galvano App wordt voorzien van de nieuwe huisstijl. Zodra de update beschikbaar is, ontvangt u daarvan automatisch een melding op uw smartphone of tablet.

Vragen?
Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon in de binnen- of buitendienst.