Registreren Klantenservice

Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken op & Filteren


Nieuwe serie: Geberit ONE

Geberit en Sphinx zijn per 1 april 2020 één. Bijna logisch dat de eerste badkamerserie die de samengevoegde bedrijven uitbrengen Geberit ONE heet. Uniek: voor en achter de wand komen slim samen in één systeem. De voordelen zijn voor zowel de installateur (sneller werken, minder fouten, beter rendement per gewerkt uur) als voor de consument (techniek uit het zicht, meer ruimtegevoel).
30-03-2020
lees verder

Meer kleur en universeel inbouwelement: Alterna kranenseries Style en Architect vernieuwd

In hun design verschillen de kranenseries Style en Architect sterk. Maar in productontwikkeling houden ze gelijke tred. Zo ontwikkelde Alterna een universeel inbouwelement dat beide series dient. Ook krijgen beide series tegelijk uitbreiding met een aantal kleuren.
27-03-2020
lees verder

Corona-update: belangrijke informatie over (indicatieve) levertijden

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus raken steeds meer bedrijven. Dat geldt ook voor Galvano. Leveranciers uit Italië, maar ook dichterbij, geven aan tijdelijk te sluiten. Dit heeft gevolgen voor de levertijden die wij communiceren. Vermelde levertijden zijn daarom indicatief en onder voorbehoud.
26-03-2020
lees verder

Corona-update: Italiaanse leveranciers gesloten van 26 maart t/m 3 april

Wij hebben bericht ontvangen van onze Italiaanse leveranciers dat zij vanaf donderdag 26 maart tot en met vrijdag 3 april 2020 gesloten zijn. Dit is een maatregel van de Italiaanse overheid in de strijd tegen het coronavirus.
24-03-2020
lees verder

Corona-update: communiceer via portal of e-mail met Galvano!

Veel van onze medewerkers werken momenteel vanuit huis. Dit heeft tot gevolg dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Daarom willen wij u nadrukkelijk verzoeken om zoveel mogelijk via onze website en per e-mail met ons te communiceren.
20-03-2020
lees verder

Galvano showroom uitsluitend geopend op afspraak

Vanwege de actuele maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is de Galvano showroom uitsluitend geopend voor bezoekers die een afspraak hebben met een van onze adviseurs. Wij verzoeken alle bezoekers om zich bij binnenkomst te melden bij onze receptie.
17-03-2020
lees verder

Galvano neemt maatregelen als gevolg van coronavirus

Nu de overheid nieuwe maatregelen heeft uitgevaardigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken, nemen wij uiteraard ook onze verantwoordelijkheid door noodzakelijke maatregelen uit te breiden. Hiermee hopen wij de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen.
16-03-2020
lees verder

Light Twist van LoooX: gericht sfeervol licht

Met licht breng je de juiste sfeer in de badkamer. Belangrijk! Maar het licht moet ook functioneel zijn. Zorgen dat een detail het licht krijgt dat nodig is. Daarom presenteert LoooX nu - als uitbreiding in de LoooX Light Collection - de Light Twist. Twee fraaie, maar vooral beweeglijke badkamerlampen. Door slimme scharnierpunten kan de ledverlichting naar elk gewenst punt gedraaid worden.
16-03-2020
lees verder

De nieuwe Update is uit!

In editie 1 van 2020 praten we o.a. met Galvano Product Managers Frans en Erik over een volgroeid Alterna assortiment in een nieuwe(!) catalogus, vertelt Matthijs de Rooij over de intensivering van de samenwerking tussen Grohe en Galvano en zijn we in het Brabantse Keldonk bij onze klant Rooijakkers Installatietechnieken.
12-03-2020
lees verder

Altiles Voyage: maakt zandsteenlook betaalbaar

Mooie tegels genoeg, ook in de gewilde steenlook of zandsteenlook. Helaas niet allemaal even betaalbaar. Daar doet Altiles nu iets aan met de serie Voyage. Verkrijgbaar in 30x60 cm en 60x60 cm. Beide uitvoeringen zijn beslist laag geprijsd. Geschikt voor vloer en wand.
11-03-2020
lees verder