Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken op & Filteren


Emco Flow: uitgebreide serie van elegante accessoires

Uitgesproken en toch passend in een veelheid aan badkamerinterieurs? Laat dat maar aan de fabrikant uit Lingen over. Zie de serie Flow. Een zeer complete serie accessoires die zowel in woonhuizen als in de horeca zeer op zijn plek is. Aantrekkelijk vanwege het heldere design én vanwege de sterke prijs/designverhouding. Typisch Emco: de serie bevat het antwoord op de stijgende vraag naar vaste handdoekhouders.
26-01-2022
lees verder

Meubelserie Gino van Alterna is uitgebreid met een nieuwe kleur!

De Alterna meubelserie Gino is uitgebreid met een nieuwe kleur. Naast wit gelakt, zilver eiken en donker eiken biedt Gino nu ook keuze uit de kleur eiken. Voor opbergruimte achter de schermen kiest u uit wastafelonderkasten in vier breedtematen: 60, 80, 100 en 120 cm. Altijd een mooie oplossing dankzij de tijdloze uitstraling.
24-01-2022
lees verder

Tijdelijk orderplafond ingesteld

Om de kwaliteit van onze leveringen te waarborgen reguleren wij tijdelijk onze orderintake. Daardoor kan het zijn dat u uw order niet kan inplannen op uw eerst gewenste datum, maar wel op een alternatieve dag.
21-01-2022
lees verder

Sphinx Basilica: compleet wand- en vloertegelconcept in vier kleuren

De Maastrichtse Sint Servaas basiliek is de inspiratiebron van de Sphinx Basilica serie. Drie grootformaat tegels vormen de kern: 60x60 cm en 30x60 cm zijn gerectificeerd, daarnaast is er de 45x45 cm tegel.
20-01-2022
lees verder

Blog: horizontale designradiatoren van Vasco

Als je in Nederland praat over radiatoren, heb je het in negen van de tien gevallen over plaatradiatoren met reliëf. Niets mis mee. Ze verwarmen goed en ze vallen niet al te erg op. Alleen in de badkamer is deze oplossing zelden ideaal. Niet qua formaat en al helemaal niet qua design.
19-01-2022
lees verder

Elektrische designradiatoren van Alterna

Combineer elektrisch verwarmen van de badkamer met design van Alterna. Met de modellen Mulciber, Ares, Neptunus en Apollo RE bent u verzekerd van aangename warmte en een stijlvolle radiator aan de muur.
19-01-2022
lees verder

Prijsactualisatie orders ouder dan 6 maanden

Per 1 februari a.s. worden de prijzen op orders die ouder zijn dan zes maanden automatisch geactualiseerd. Wij vertellen u hier graag meer over.
14-01-2022
lees verder

Alterna Metis aansluitsets nu ook in zwart verkrijgbaar!

Naast de Alterna Metis thermostatische radiator aansluitsets in het chroom zijn er nu ook uitvoeringen in het zwart leverbaar. Deze sets zijn te combineren met water gevoede CV radiatoren met diverse aansluitmogelijkheden. Het aansluitblok is geschikt voor de radiatoren met een midden aansluiting. De radiator aansluitset is zowel geschikt voor de midden aansluiting als voor een links – rechtse aansluiting.
13-01-2022
lees verder

Alles voor de badkamer in één boek!

Het badkamerboek met onze collectie van 2022-2023 is completer dan ooit! Van onze tegels, ons sanitair en onze technische producten. Ook bevat ons badkamerboek stijlinspiratie met de zeven badkamerstijlen van Studio Verso by Galvano.
12-01-2022
lees verder

Hansgrohe Pulsify: powderrain ontspant en vitaliseert

We kennen de douchekop met losse straalnoppen. Pulsify laat merken wat er gebeurt als je de straalnoppen in ringen plaatst. Het straalbeeld wordt beter en het oppervlak is eenvoudiger schoon te houden. Is dat alles? Nee! Een Pulsify is niet gewoon ontspannend of vitaliserend. Het is een ervaring. De beleving omhuld te worden door een zijdezachte mantel van waterparels. Dat is wat de PowderRain in deze douche doet.
10-01-2022
lees verder