Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken op & Filteren


Heb jij je al ingeschreven voor de Galvano Toer 2022? Wacht niet te lang!

Inschrijven kan t/m 8 september.
12-08-2022
lees verder

Nieuw van Lavigo: Livigno baden in trendkleur mat wit

Is er net te weinig ruimte in de badkamer voor een vrijstaand bad? Kies dan voor een halfvrijstaand bad. Bijvoorbeeld uit de populaire serie Livigno van Lavigo. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Niet alleen in glanzend wit, maar nu ook in de trendkleur mat wit. Dat biedt nog meer mogelijkheden!
12-08-2022
lees verder

Nieuwe folder kranenseries Flame, Grip, Cross en Solid van Lavigo verkrijgbaar

Eén stijlvolle body, drie verschillende handgrepen. Body’s en grepen leverbaar in vijf kleuren, de grepen daarnaast in rood. Handig is de uitneembare prijslijst.
08-08-2022
lees verder

Geesa Leev brengt meer kleur

Voor de nieuwe accessoiresserie Leev ontving Geesa een erkenning van Goed Industrieel Ontwerp. Altijd fijn als onafhankelijke kenners zeggen dat je iets echt goed ontwikkeld hebt. Waar hem dat in zit? Het design van Leev vult de term minimalistisch opnieuw in.
01-08-2022
lees verder

Een ruime voorraadselectie voor meer gemak van Lavigo Rocco

Op zoek naar een badmeubel dat u zelf kunt ontwerpen en welke ook snel leverbaar is? Maak dan uw keuze uit het Rocco voorraadassortiment. Een ruime selectie wastafels, onderkasten, bladen, hangkasten, spiegelkasten en spiegels om oneindig veel variaties te maken.
29-07-2022
lees verder

Kinemoon Style douchebakken in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar

Kinedo maakt de Kinemoon Style douchebakken van mineraalcomposiet. Dat is een samenstelling van gegoten mineraalmarmer en hars. Het levert een douchebak met een fijne steenstructuur op, afgewerkt met een gelcoating. Deze oersterke, antibacteriële gelcoating is extra veilig door de hoge antislip eigenschappen (PN24). Met een inbouwhoogte van 2,6 cm is de douchebak eenvoudig in te bouwen. Dat ze op vier hoeken zaagbaar zijn, maakt het nog eenvoudiger.
25-07-2022
lees verder

Gemakkelijke en snelle montage met Lavigo Free Basic douchewanden

Noem dat maar basic! De Free Basic is er als twee en driedelige schuifdeur, als draaideur, als schuifdeur kwartrond en als hoekinstap met schuifdeuren. Er zijn zijwanden in verschillende formaten en er zijn verbredingsprofielen.
20-07-2022
lees verder

De handige SteadyFix®-technologie van de Pressalit Comfort D2 toiletzitting

De fraaie, gestroomlijnd strakke wrap-over zitting is vervaardigd uit Polygiëne Duroplast met antibacteriële eigenschappen. Die eigenschappen zitten in het materiaal, dat is dus echt extra hygiënisch.
14-07-2022
lees verder

Nieuw van Laufen: Cleanet Riva douchewc in zwart

De elegante keramische behuizing van de Cleanet Riva douchewc lijkt veel op een klassiek designtoilet. Het fraaie toilet is er nu ook in een glanzend zwarte en mat zwarte uitvoering.
11-07-2022
lees verder

Leveringen tijdens zomer 2022: expeditieschema

Galvano is gewoon open in de zomervakantie. Wij gaan er van uit dat u ook open bent! Is uw bedrijf toch gesloten? Geef het dan aan ons door.
11-07-2022
lees verder