Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken op & Filteren


Bestel met een muisklik met de Vasco product configurator

In samenwerking met Vasco kunt u met gemak een configuratie maken van uw verwarmingsbehoefte en deze meteen bestellen bij Galvano. Geen handmatig werk, minder foutgevoelig en een snelle en efficiënte manier om bij Galvano de artikelen te bestellen.
15-07-2020
lees verder

Klein maar fijn: Avento fontein van Villeroy & Boch

Hoe veelzijdig de Avento collectie van Villeroy & Boch ook al was, er ontbrak nog een bijpassende fontein. Tot nu. Het mooie is: het trendy design sluit uiteraad perfect aan op de Avento collectie, maar laat zich ook gemakkelijk inpassen in andere collecties.
14-07-2020
lees verder

Neptunus design radiator nu ook verkrijgbaar in elektrische variant

De Neptunus design radiator van Alterna is nu ook in een elektrische variant leverbaar. De design radiator is leverbaar in 2 maatvoeringen: 60x150 cm (600 watt) en 60x180 cm (750 watt). En in 2 kleuren: glanzend wit (ral 9016) en mat grijs (metallic). De Neptunus laat zich kenmerken door zijn specifieke design en het gebruik van driehoekige buizen die de radiator een eigen gezicht geven.
09-07-2020
lees verder

Een bijzonder rijke uitstraling in huis met Sphinx Marbles

Sinds de klassieke oudheid staat marmer symbool voor status, puurheid en onsterfelijkheid. De enorme hoeveelheid kunstschatten die de oude Grieken en Romeinen ons hebben nagelaten zijn daarvan het bewijs. Sphinx Tegels vertaalt de tijdloze elegantie van marmer naar nu met een serie keramische wand- en vloertegels.
06-07-2020
lees verder

Elektrische vloerverwarming met een eenvoudige installatie? Dit is mogelijk met de MAGNUM Mat!

De MAGNUM Mat kenmerkt zich door het gemak van installatie, de energiezuinige aansturing, geen hak-, breek- of freeswerk nodig en de lage aanschaf en verbruikskosten. Kortom gemak en comfort in één.
30-06-2020
lees verder

LAUFEN combineert klassieke elegantie in een modern jasje met The New Classic

De nieuwe serie van LAUFEN herintroduceert de klassieke stijl met gebruik van SaphirKeramik. The New Classic serie maakt indruk door het ingetogen design gecombineerd met een klassieke afwerking.
29-06-2020
lees verder

De nieuwe Update is uit!

In editie 2 van 2020 vertelt Daan Ebben, onze nieuwe algemeen directeur, over de huidige aandachtspunten bij Galvano, zijn we op bezoek bij Jan Koenderink van Bubbels en Jets uit Enter, praten we met Remco Muiderman over het succes van zijn merken Easy Drain en Looox en nog veel meer interessante artikelen.
26-06-2020
lees verder

De finishing touch in de douche met ACO ShowerDrain C in signaal zwart

Een zwart douchegarnituur, zwarte kranen, de douchedeur in een zwart frame. Dit maak je af met een zwarte douchegoot van ACO ShowerDrain.
25-06-2020
lees verder

Galvano Toer 2020 geannuleerd

Met pijn in het hart heeft de organisatie van de Galvano toer, die dit jaar op zondag 13 september gehouden zou worden, doen besluiten het fietsevent niet door te laten gaan. Begin dit jaar zijn we enthousiast aan het organiseren geslagen; locaties bezichtigen, fietsshirtjes ontwerpen, etc. Toen was daar het coronavirus met al haar uitdagingen.
24-06-2020
lees verder

Adviseer uw klanten Altech waterbehandeling om kalkaanslag te voorkomen

Kalkaanslag kan je beter voorkomen dan genezen. Kalkaanslag is vaak te zien in badkamers door het hoge verbruik van water en grote oppervlakken om zich aan te hechten. Kalkaanslag kan je herkennen door: witte sluiers op de douchewand, doffe kranen, witte sluiers op sanitair en badmeubels, schade aan (thermostaat) kranen en binnenwerken. Het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag is veel werk.
22-06-2020
lees verder