Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken op & Filteren


Duravit ontwikkelt drie baden van de toekomst

Waarom zou je vandaag baden in een model van gisteren dat morgen sterk verouderd oogt? Terwijl Duravit zo’n fraaie, moderne vrijstaande ligbaden aanbiedt.
20-04-2021
lees verder

Rectificatie: leveringen tijdens zomer 2021

Goed nieuws. Galvano blijft ook deze zomer geopend! De zomervakantie valt dit jaar voor velen in de bouwvakweken 30 t/m 34 (regio noord: week 30 t/m 32, regio midden: week 31 t/m 33, regio zuid: week 32 t/m 34). Wij gaan er van uit dat u tijdens de vakantieperiode GEOPEND bent! Het vorige schema was niet correct en deze is aangepast.
20-04-2021
lees verder

Situatie in de markt: grondstofschaarste en capaciteitsproblemen

Het is u ongetwijfeld niet onopgemerkt gebleven dat er momenteel meerdere factoren in de wereldwijde markt spelen die de prijzen en beschikbaarheid van producten voor in de badkamer beïnvloeden.
16-04-2021
lees verder

Noviteiten van Geberit zijn nu te bestellen bij Galvano

Om het bestelproces gebruiksvriendelijker te maken hebben wij de noviteiten van Geberit gecodeerd en deze zijn nu te bestellen op onze website. Daarnaast worden enkele series ook op voorraad gelegd zoals de I-con, E-con en de Renova packs.
16-04-2021
lees verder

Villeroy & Boch Subway 3.0 Twistflush – krachtiger en zuiniger

Beter spoelen met minder water. Het kan, laat het nieuwe Subway 3.0 toilet zien. Het waterverbruik is met 3 c.q. 4,5 liter per spoeling gering. En toch verdwijnt het vuil bij elke spoeling effectief. Het is allemaal te danken aan de TwistFlush technologie; een nieuw spoelsysteem (patent is aangevraagd) van Villeroy & Boch dat beter presteert dan de standaardvoorschriften.
13-04-2021
lees verder

Vernieuwde website van Detremmerie

Detremmerie heeft zijn nieuwe website gelanceerd! De website geeft een compleet beeld van alle collecties en bevat veel productfoto’s en detailfoto’s van de producten.
08-04-2021
lees verder

Blog: Pro Architectura van Villeroy & Boch benut de kracht van kleur volledig

Laatst sprak ik een bevriend stel dat de badkamer wilde vernieuwen. We praatten er even over door en: alle clichés klopten! Hij had het vooral over de afvoergoot van de douche en de dikte van de douchewand. Zij - ik noem haar even Anne - kon aanstekelijk vertellen over hoe ze bezig was tegels te kiezen.
07-04-2021
lees verder

De vele gezichten van Alterna Free Time inloopdouches

Telt u even mee? Muurprofiel en stabilisatiestang zijn er in vijf kleuren: mat wit, mat zwart, mat goud, koper en staal. Voor het befaamde Timeless glas met coating voor glansbehoud is er keuze uit in totaal 12 uitvoeringen. Van helder glas tot uitvoering met marmerdecor, van helder glas met horizontale zwarte stroken tot helder geribbeld glas.
06-04-2021
lees verder

Ontdek de rijke mogelijkheden met Venti Boost van Atlas Concorde

De maatvoering van de vloertegel is helder: 20x20 cm. Maar binnen dat strikte kader laat Atlas Concorde zienwat er allemaal mogelijk is met een traditionele techniek. In dit geval: verschillende soorten klei gebruiken om verschillende kleuren te bereiken.
01-04-2021
lees verder

Nieuwe header op de Galvano website

De Galvano website blijft volop in ontwikkeling, vanaf 30-03-2021 gaat de nieuwe header live.
29-03-2021
lees verder