Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Galvano wil op een verantwoorde manier omgaan met mens, milieu en maatschappij. Daarom voeren we duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in ons vaandel. We hebben, evenals onze moeder Saint-Gobain, MVO geïntegreerd in onze strategie. Ons uitgangspunt is de ‘Sustainable Habitat’-missie, zoals geformuleerd door Saint-Gobain. Het doel van Saint-Gobain is om dé referentie te worden op het gebied van duurzame ontwikkeling in de bouwindustrie. Ons doel is om de meest toonaangevende badkamerleverancier te worden op het gebied van duurzaamheid. Daarvoor willen we MVO verankeren in onze bedrijfscultuur en een duurzame interne bedrijfsvoering realiseren.

We zien MVO als een continu verbetertraject naar een productievere bedrijfsvoering. Onderweg houden we bij elke beslissing of activiteit rekening met de impact ervan op people, planet en profit. Nu en in de toekomst.

Onze MVO-waarden

We laten ons in ons denken en doen inspireren door de volgende acht MVO-waarden:

  1. We voldoen aan externe en interne regelgeving.
  2. We ontwikkelen en implementeren een duurzaam inkoopbeleid van producten en diensten.
  3. We voeren een verantwoord duurzaam verkoopbeleid.
  4. We dragen zorg voor een gezonde en veilige werkomgeving.
  5. We verbeteren continu de milieuresultaten.
  6. We investeren in de training en ontwikkeling van onze medewerkers.
  7. We vergroten de positieve impact van Galvano op de gemeenschap.
  8. We communiceren en inspireren over MVO-initiatieven en -resultaten.

MVO-jaarverslag

Galvano is een leverancier van oplossingen, een verantwoorde onderneming en een sociaal-economisch belanghebbende. In elke van deze drie rollen zitten aspecten van MVO: economische groei, ecologische uitdagingen en maatschappelijke betrokkenheid. In ons MVO-jaarverslag 'Samen bouwen we aan een duurzame toekomst' leest u hoe we onze verantwoordelijkheid op het gebied van MVO nemen.

Meer informatie over ons MVO-beleid

Voor meer informatie neemt u contact op met onze duurzaamheidscoördinator: duurzaam@galvano.nl

MVO