Complete badkamers in zeven stijlen: voor elke ruimte en elk budget

Kiezen is niet altijd makkelijk. Het assortiment is ook zó groot! Daarom hebben we onze uitgebreide collectie vertaald naar zeven uiteenlopende stijlen. Ze geven een beleving weer en schetsen een sfeer. Ze vormen een moodboard waarin kleuren en materialen op elkaar zijn afgestemd. Zo wordt het keuzeproces een stuk eenvoudiger, voor u als adviseur én voor de consument.

De zeven stijlen bieden inspiratie voor iedereen die een badkamer gaat samenstellen. Voor elke ruimte en elk budget, groot of klein. Om het nog makkelijker te maken hebben we voor alle stijlen complete badkamers uitgewerkt, eenvoudig te plaatsen in uw showroom.

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Studio Verso is een uniek badkamerconcept voor showroomhouders. Dealers profiteren van meer gemak en tijdwinst, een sterke voorraadpositie en een aantrekkelijk rendement. In de brochure leest u hier alles over. Ook maakt u uitgebreid kennis met de zeven badkamerstijlen en de bijbehorende inspiratiebadkamers.

Vlog: maak kennis met Studio Verso

Beelden zeggen meer dan woorden. Daarom leggen onze collega’s Marieke en Raymond in deze video uit wat Studio Verso zo uniek maakt. Middels een rondleiding door onze showroom, maakt u kennis met onze stijlen en de inspiratiebadkamers. In vier minuten ziet en hoort u alles wat u wilt weten over Studio Verso.

Pasklare badkamerontwerpen voor alle stijlen

Studio Verso inspireert met zeven actuele trendstijlen. U kiest een stijl en stelt vervolgens heel eenvoudig een badkamer samen. Voor elke stijl zijn er namelijk meerdere pasklare badkamerontwerpen beschikbaar. Passend bij de grootte van de badkamer (small, medium en large) en het budget van de consument (comfort, plus en premium). U kunt elk ontwerp downloaden naar Visoft om het op maat te maken of direct de toegepaste artikelen bestellen via het winkelmandje op de Galvano website. Start hieronder met de stijl van uw keuze.

Met eigen ogen zien

Bent u enthousiast over de zeven stijlen van Studio Verso en wilt u de inspiratiebadkamers met eigen ogen zien? Dat kan natuurlijk! We nemen u graag mee langs onze complete badkameropstellingen in elk van de zeven stijlen. Kom kijken in onze showroom in Eindhoven en raak geïnspireerd! Neem vandaag nog contact op met onze buitendienst. Zij vertellen u graag meer over Studio Verso en hoe u de inspiratiebadkamer van uw keuze één-op-één kunt overnemen in uw eigen showroom.