Letterlijk alles voor de badkamer

Galvano is er voor ondernemers die badkamers ontwerpen, vermarkten en realiseren. We willen hen helpen hun werk zo efficiënt mogelijk te doen. Daarom bieden we perfecte badkamerlogistiek en moderne E-business oplossingen. Maar ook een training Basiskennis Sanitair voor beginnende showroommedewerkers en een complete showroom voor specialisten die er zelf geen hebben. Kortom, we zorgen dat ze alles wat ze nodig hebben voor de badkamer, achter en voor de wand, 24/7 op één adres kunnen bestellen. Ook verwante materialen als gereedschappen en bevestigingsmaterialen. Voor ons zeer complete assortiment selecteren we alleen merken die borg staan voor zowel de kwaliteit van hun producten als de geboden service. Het huismerk Alterna behoort ook tot deze reeks.

Compleet is echt compleet

Dit is gemak: alles op één adres bestellen en naar wens laten uitleveren:

Sanitair

Van baden tot douchewc’s, van kranen tot sifons, van wastafels tot meubels, van spiegels tot accessoires.

Verwarming

Van zeer klassiek tot topdesign, in alle kleuren en maten. Ook diverse soorten vloerverwarming.

Tegels

Grote collectie vloer- en wandtegels die permanent wordt vernieuwd.

Gereedschappen

Handgereedschap en elektrisch gereedschap voor vakwerk.

Installatiemateriaal

Alles wat nodig is om sanitair aan te sluiten en de badkamer gebruiksklaar op te leveren.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Werkhandschoenen, mondkapjes, oordopjes, veiligheidsbrillen – alles wat nodig is om de vakman te beschermen tijdens zijn werk.

Dealerconcepten

Ter ondersteuning van onze klanten en als antwoord op actuele marktvraagstukken ontwikkelen we concepten die een antwoord bieden aan de veranderende samenleving en de wensen van eindgebruikers. Een groeiende groep consumenten wil bijvoorbeeld meer duurzaamheid in de badkamer. Zo groeit ook de behoefte aan levensloopbestendige badkamers. Galvano heeft een scherp oog voor zulke trends en signalen. Die vertalen we vervolgens in unieke concepten, uitsluitend verkrijgbaar via onze afnemers. Tot de meest onderscheidende concepten die we aanbieden, behoren;

Vitalia – de levensloopbestendige badkamer

De levensloopbestendige badkamer is voorbereid op morgen. Het toilet kan op een hogere stand gezet worden, de onderkast onder een wastafel kan worden weggelaten zodat er nu of in de toekomst ruimte is voor een krukje of desnoods een rolstoel. Het design en de functionaliteit van de badkamer blijven op het gekozen niveau, maar het comfort kan meegroeien met de wensen van de ouder wordende mens.

Vitalia

Daintree – de duurzame badkamer

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Het Daintree concept vloeit hieruit voort. Daintree is samengesteld uit producten die zowel in de productie als in het gebruik het milieu zo min mogelijk belasten. Bij voorkeur zijn ze ook recyclebaar. Daintree beantwoordt de wens voor behoud van een leefbare aarde en neemt de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving op dit terrein in acht. Daarnaast voldoen producten aan de eisen die het Saint-Gobain duurzaamheidslabel Greenworks stelt. Deze eisen gaan soms verder dan de huidige wetgeving.

daintree

vtwonen baden by Alterna

In 2015 hebben we in samenwerking met vtwonen een badkamerlijn opgezet: vtwonen baden by Alterna. Vtwonen geeft mensen al 50 jaar wooninspiratie voor alle kamers in huis, alleen de badkamer bleef tot dan toe buiten beeld. In 2015 presenteerde het grootste lifestyle merk van Nederland echter zijn eerste badkamerlijn. vtwonen baden by Alterna omvat een compleet assortiment: wastafels, baden, douches, kranen, tegels …. Een mooier compliment hadden we niet kunnen krijgen voor ons huismerk. Bekijk het complete assortiment op www.vtwonenbaden.nl

vtwonen